Τι συσκευές θα χρειαστείτε:
•► Φούρνος στους 200 ° C or 400 ° F
•► επεξεργαστή τροφίμων ( λεπίδα μπολ )
•► καπάκι τηγάνι - κατσαρόλα, υψηλής θερμότητας
•► Stick μπλέντερ
Υλικά:
Για το τσίλι και το ρύζι:
•► 1 αποξηραμένα καπνιστά ή ancho chipotle τσίλι
•► ½ φρέσκο κόκκινο τσίλι
•► 1 κρεμμύδι
•► 1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
•► ½ κουταλάκι του γλυκού σπόρους κύμινο
•► 1-2 σκελίδες σκόρδο
•► 1 μεγάλο ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ελιάς λάδι
•► 2 μικτών χρωμάτων πιπεριές
•► 1 x 400 gr. κονσέρβα ρεβίθια
•► 1 x 400 gr. κονσέρβα μαύρα φασόλια
•► 700 gr. τοματοπολτού
•► 1x 250 gr. πακέτο των μικτών μαγειρεμένα με κόκκους μακρούς και άγρια ρύζι
Για τη σαλάτα:
•► 4 μικρά τσιπς καλαμποκιού αναδιπλώνεται
•► 2 ώριμα αβοκάντο
•► 3 γεμάτες κουταλιές άπαχο γιαούρτι, συν έξτρα για το σερβίρισμα
•► 2 λάιμ 1 μαρούλι
•► ½ αγγούρι
•► 1 φρέσκο κόκκινο τσίλι
•► 1 χούφτα ώριμες ντομάτες cherry
Εκτέλεση:
Βάλτε τα τσίλι σπόρους, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση το κόκκινο κρεμμύδι, την πάπρικα και το κύμινο στο Μπλέντερ , κολοκυθάκι αξεφλούδιστο σκόρδο περασμένο μέσα από έναν θραυστήρα, το σκόρδο, στη συνέχεια, προσθέστε τα κοτσάνια κόλιανδρο (διατηρώντας τα φύλλα) και 2 κουταλιές της σούπας λάδι, και ξεκινήστε αμέσως.
Συμβουλή βάλτε το τηγάνι, στη συνέχεια, προσθέστε το χωρίς τα σπόρια και χοντροκομμένα πιπέρια , στραγγισμένα ρεβίθια και τα μαύρα φασόλια, μια πρέζα αλάτι και το πιπέρι και τον τοματοπολτό , ανακατεύετε καλά και βάζετε το καπάκι.
Διπλώστε τις τορτίγιες στο μισό, φέτα σε 0,5 εκατοστά λωρίδες, πασπαλίζουμε για να ένα ταψί και ποπ στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και τραγανή
Βάλτε τα περισσότερα από τα φύλλα κόλιανδρου, μια πρέζα αλάτι και πιπέρι, μισό φλούδα αβοκάντο , το γιαούρτι και ο χυμός από 2 λάιμ μέσα σε μια κανάτα και ξεκινήστε με ένα μπλέντερ μέχρι να λιώσει.
Ελέγξτε και ρυθμίστε το καρύκευμα του τσίλι , αφήστε το καπάκι κλειστό
Αφαιρέστε τις τορτίγιες από τον φούρνο σε ένα μπολ, κόψτε το μαρούλι σε πεπλατυσμένος σφήνες και προσθέστε τα στο μπολ.
Σκάψτε και dot πάνω μπούκλες του αβοκάντο.
Ξεφλουδίστε το αγγούρι σε κορδέλες και λεπτή φέτα μισό τσίλι, τότε σκορπίσει τόσο πάνω από την κορυφή Κάνετε ένα φρεάτιο στη μέση του τσίλι και φιλοδωρήματος στο ρύζι, τότε ποπ το καπάκι για τα τελευταία λίγα λεπτά για να ζεσταθεί το ρύζι μέσα.
Ρίξτε το dressing πάνω από τη σαλάτα, να πάρει πάνω από τα υπόλοιπα φύλλα κόλιανδρου, λεπτή φέτα τα υπόλοιπα τσίλι και πασπαλίζουμε πάνω από την κορυφή, μαζί με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, στη συνέχεια, ανακατέψτε όλα μαζί
Σερβίρετε με κομμάτια γιαούρτι !!!
Διατροφικές Πληροφορίες [ Ποσό ανά μερίδα ] :
•► Θερμίδες: 749kcal
•► Υδατάνθρακες: 96.1 gr.
•► Ζάχαρη: 16.7 gr.
•► Λίπος: 25.2 gr.
•► Κορεσμένα: 4.8 gr.
•► Πρωτεΐνη: 29.1 gr.
•► Φούρνος στους 200 ° C or 400 ° F
•► επεξεργαστή τροφίμων ( λεπίδα μπολ )
•► καπάκι τηγάνι - κατσαρόλα, υψηλής θερμότητας
•► Stick μπλέντερ
Υλικά:
Για το τσίλι και το ρύζι:
•► 1 αποξηραμένα καπνιστά ή ancho chipotle τσίλι
•► ½ φρέσκο κόκκινο τσίλι
•► 1 κρεμμύδι
•► 1 κουταλάκι γλυκού πάπρικα
•► ½ κουταλάκι του γλυκού σπόρους κύμινο
•► 1-2 σκελίδες σκόρδο
•► 1 μεγάλο ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ελιάς λάδι
•► 2 μικτών χρωμάτων πιπεριές
•► 1 x 400 gr. κονσέρβα ρεβίθια
•► 1 x 400 gr. κονσέρβα μαύρα φασόλια
•► 700 gr. τοματοπολτού
•► 1x 250 gr. πακέτο των μικτών μαγειρεμένα με κόκκους μακρούς και άγρια ρύζι
Για τη σαλάτα:
•► 4 μικρά τσιπς καλαμποκιού αναδιπλώνεται
•► 2 ώριμα αβοκάντο
•► 3 γεμάτες κουταλιές άπαχο γιαούρτι, συν έξτρα για το σερβίρισμα
•► 2 λάιμ 1 μαρούλι
•► ½ αγγούρι
•► 1 φρέσκο κόκκινο τσίλι
•► 1 χούφτα ώριμες ντομάτες cherry
Εκτέλεση:
Βάλτε τα τσίλι σπόρους, ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση το κόκκινο κρεμμύδι, την πάπρικα και το κύμινο στο Μπλέντερ , κολοκυθάκι αξεφλούδιστο σκόρδο περασμένο μέσα από έναν θραυστήρα, το σκόρδο, στη συνέχεια, προσθέστε τα κοτσάνια κόλιανδρο (διατηρώντας τα φύλλα) και 2 κουταλιές της σούπας λάδι, και ξεκινήστε αμέσως.
Συμβουλή βάλτε το τηγάνι, στη συνέχεια, προσθέστε το χωρίς τα σπόρια και χοντροκομμένα πιπέρια , στραγγισμένα ρεβίθια και τα μαύρα φασόλια, μια πρέζα αλάτι και το πιπέρι και τον τοματοπολτό , ανακατεύετε καλά και βάζετε το καπάκι.
Διπλώστε τις τορτίγιες στο μισό, φέτα σε 0,5 εκατοστά λωρίδες, πασπαλίζουμε για να ένα ταψί και ποπ στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν και τραγανή
Βάλτε τα περισσότερα από τα φύλλα κόλιανδρου, μια πρέζα αλάτι και πιπέρι, μισό φλούδα αβοκάντο , το γιαούρτι και ο χυμός από 2 λάιμ μέσα σε μια κανάτα και ξεκινήστε με ένα μπλέντερ μέχρι να λιώσει.
Ελέγξτε και ρυθμίστε το καρύκευμα του τσίλι , αφήστε το καπάκι κλειστό
Αφαιρέστε τις τορτίγιες από τον φούρνο σε ένα μπολ, κόψτε το μαρούλι σε πεπλατυσμένος σφήνες και προσθέστε τα στο μπολ.
Σκάψτε και dot πάνω μπούκλες του αβοκάντο.
Ξεφλουδίστε το αγγούρι σε κορδέλες και λεπτή φέτα μισό τσίλι, τότε σκορπίσει τόσο πάνω από την κορυφή Κάνετε ένα φρεάτιο στη μέση του τσίλι και φιλοδωρήματος στο ρύζι, τότε ποπ το καπάκι για τα τελευταία λίγα λεπτά για να ζεσταθεί το ρύζι μέσα.
Ρίξτε το dressing πάνω από τη σαλάτα, να πάρει πάνω από τα υπόλοιπα φύλλα κόλιανδρου, λεπτή φέτα τα υπόλοιπα τσίλι και πασπαλίζουμε πάνω από την κορυφή, μαζί με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, στη συνέχεια, ανακατέψτε όλα μαζί
Σερβίρετε με κομμάτια γιαούρτι !!!
Διατροφικές Πληροφορίες [ Ποσό ανά μερίδα ] :
•► Θερμίδες: 749kcal
•► Υδατάνθρακες: 96.1 gr.
•► Ζάχαρη: 16.7 gr.
•► Λίπος: 25.2 gr.
•► Κορεσμένα: 4.8 gr.
•► Πρωτεΐνη: 29.1 gr.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου