Μια ελαφρά πικάντικη συνταγή για μαριναρισμένες ελιές, που θα μεταμορφώσει τις απλές ελίτσες σε πρωταγωνίστριες του τραπεζιού !!!!
Υλικά:
•► 500 γρ. Αλατισμένες ελιές
•► 2 Λεμόνια (το ξύσμα)
•► 2 Ψιλοκομμένες πιπεριές τσίλι
•► 2 κουταλιές σούπας Σπασμένο μαύρο πιπέρι
•► Ελαιόλαδο (όσο πάρει)
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε τις ελιές με τα υπόλοιπα υλικά ,εκτός του ελαιόλαδου.
Βάζετε τις ελιές σε βάζο και τις σκεπάζετε με ελαιόλαδο. Τις διατηρείτε στο ψυγείο.
Το ελαιόλαδο που θα περισσέψει όταν καταναλώσετε τις ελιές, το χρησιμοποιείτε για τις σαλάτες σας ή για σάλτσες ή για σοτάρισμα - μαρινάρισμα κρεάτων ή ψαριών.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii
radicio.com
•► 500 γρ. Αλατισμένες ελιές
•► 2 Λεμόνια (το ξύσμα)
•► 2 Ψιλοκομμένες πιπεριές τσίλι
•► 2 κουταλιές σούπας Σπασμένο μαύρο πιπέρι
•► Ελαιόλαδο (όσο πάρει)
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε τις ελιές με τα υπόλοιπα υλικά ,εκτός του ελαιόλαδου.
Βάζετε τις ελιές σε βάζο και τις σκεπάζετε με ελαιόλαδο. Τις διατηρείτε στο ψυγείο.
Το ελαιόλαδο που θα περισσέψει όταν καταναλώσετε τις ελιές, το χρησιμοποιείτε για τις σαλάτες σας ή για σάλτσες ή για σοτάρισμα - μαρινάρισμα κρεάτων ή ψαριών.
Καλή επιτυχία ~ ΚαλοΦάγωτες να σας είναι !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii
radicio.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου