Υπέροχη γεύση ,καταπράσινο χρώμα και ... ΥΓΕΙΑ !!!!
Υλικά:
•► ½ αβοκάντο ψιλοκομμένο
•► 2 κουταλάκια της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
•► 1 σκελίδα σκόρδο χοντροκομμένο
•► 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
•► ½ κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη
•► 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμόνι
•► ½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
•► ¼ του φλιτζανιού γιαούρτι
•► ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά (μαϊντανό, βασιλικό)
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε το αβοκάντο, το ξύδι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, την ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού σε ένα μπλέντερ.
Χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Συνεχίστε το χτύπημα και με σταθερή ροή ρίξτε το λάδι.
Μεταφέρετε σε ένα μπολ, προσθέστε το γιαούρτι, τα μυρωδικά και ανακατέψτε απαλά.
Την αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν σερβίρετε.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
saltandsugar.gr
•► ½ αβοκάντο ψιλοκομμένο
•► 2 κουταλάκια της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
•► 1 σκελίδα σκόρδο χοντροκομμένο
•► 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
•► ½ κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη άχνη
•► 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμόνι
•► ½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
•► ¼ του φλιτζανιού γιαούρτι
•► ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά (μαϊντανό, βασιλικό)
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε το αβοκάντο, το ξύδι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, την ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού σε ένα μπλέντερ.
Χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Συνεχίστε το χτύπημα και με σταθερή ροή ρίξτε το λάδι.
Μεταφέρετε σε ένα μπολ, προσθέστε το γιαούρτι, τα μυρωδικά και ανακατέψτε απαλά.
Την αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν σερβίρετε.
Καλή επιτυχία ~ ΚαλοΦάγωτη να σας είναι !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
saltandsugar.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου