Πεντανόστιμες Λιχουδιές !!!
Δεν έχω λόγια για να περιγράψω το πόσο νόστιμα είναι αυτά τα πιτάκια, που θα τολμήσω να τα ονομάσω κιόλας τσιπς.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συνοδευτικό, αντί για ψωμί, στη σαλάτα αντί για κρουτόν, ή απλά ως σνακ.
Γίνονται πάρα πολύ εύκολα, σε λιγότερο από 10 λεπτά και μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε.
Υλικά:
•► Αραβικές Πίτες
•► Αλάτι
•► Πάπρικα Γλυκιά Ή Τσίλι
•► Ρίγανη
•► Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 στον αέρα.
Κόβουμε τις αραβικές πίτες στα 4.
Είτε τις αφήνουμε σε αυτό το μέγεθος { ιδε φωτογρ. }
Είτε τις κόβουμε σε μικρότερα τρίγωνα { ιδε φωτογρ. }
Τοποθετούμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα. Τοποθετούμε τις αραβικές πίτες και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλα μας, απλώνουμε το λάδι σε όλη την επιφάνεια κάθε πιτούλας
Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με πάπρικα και ρίγανη
Ψήνουμε στο φούρνο για 6-8 λεπτά.
Ο χρόνος θα εξαρτηθεί από το μέγεθος αλλά και το πόσο ξεροψημένα τα θέλουμε !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
healthy-and-delicious-recipes
•► Αραβικές Πίτες
•► Αλάτι
•► Πάπρικα Γλυκιά Ή Τσίλι
•► Ρίγανη
•► Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 στον αέρα.
Κόβουμε τις αραβικές πίτες στα 4.
Είτε τις αφήνουμε σε αυτό το μέγεθος { ιδε φωτογρ. }
Είτε τις κόβουμε σε μικρότερα τρίγωνα { ιδε φωτογρ. }
Τοποθετούμε λαδόκολλα στη λαμαρίνα. Τοποθετούμε τις αραβικές πίτες και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Με ένα πινέλο ή με τα δάχτυλα μας, απλώνουμε το λάδι σε όλη την επιφάνεια κάθε πιτούλας
Αλατίζουμε, πασπαλίζουμε με πάπρικα και ρίγανη
Ψήνουμε στο φούρνο για 6-8 λεπτά.
Ο χρόνος θα εξαρτηθεί από το μέγεθος αλλά και το πόσο ξεροψημένα τα θέλουμε !!!
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
healthy-and-delicious-recipes
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου