Bounty Pops, ωραίος τίτλος και πρωτότυπος, ε? Το ξέρω ότι δεν το έχετε ξανακούσει αλλά έτσι είναι, εδώ δεν βρίσκετε μόνο νόστιμες και υγιεινές συνταγές αλλά και πρωτότυπες.
Την καρύδα την αγαπώ, μου αρέσει τόσο που την τρώω και σκέτη με το κουτάλι. Τα Bounty, τα υπεραγαπώ και ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου σπιτική και υγιεινή εκδοχή χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο.
Θυμηθείτε ΔΕΝ θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτά τα φανταστικά γλυκάκια !!!
Υλικά:
•► 300 γρ. ινδική καρύδα αποξηραμένη & τριμμένη (2 συσκευασίες)
•► 100 γρ. λάδι καρύδας
•► 125 γρ. γάλα καρύδας
•► 250 γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε την καρύδα και προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το λιωμένο λάδι καρύδας. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα μας.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στη λαμαρίνα του φούρνου, φοράμε γάντια μιας χρήσης και αρχίζουμε να πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
Χρησιμοποίησα το κουτάλι του παγωτού ώστε να έχω ομοιόμορφα μπαλάκια. Πλάθουμε, μπήγουμε το ξυλάκι και αφήνουμε στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Όταν τελειώσουμε τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Αν δεν χωράνε όρθια τα τοποθετούμε πλαγιαστά - δε θα πάθουν κάτι.
Τέλος, λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και είτε βουτάμε τα bounty pops κατευθείαν μέσα, είτε ρίχνουμε λιωμένη κουβερτούρα από πάνω με ένα κουτάλι. Τοποθετούμε στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος sanitas και διατηρούμε στο ψυγείο.
Μια διαφορετική συνταγή, θα βρείτε ΕΔΩ !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
healthy-and-delicious-recipes
•► 300 γρ. ινδική καρύδα αποξηραμένη & τριμμένη (2 συσκευασίες)
•► 100 γρ. λάδι καρύδας
•► 125 γρ. γάλα καρύδας
•► 250 γρ. κουβερτούρα
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ βάζουμε την καρύδα και προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το λιωμένο λάδι καρύδας. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα μας.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στη λαμαρίνα του φούρνου, φοράμε γάντια μιας χρήσης και αρχίζουμε να πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
Χρησιμοποίησα το κουτάλι του παγωτού ώστε να έχω ομοιόμορφα μπαλάκια. Πλάθουμε, μπήγουμε το ξυλάκι και αφήνουμε στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Όταν τελειώσουμε τα βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Αν δεν χωράνε όρθια τα τοποθετούμε πλαγιαστά - δε θα πάθουν κάτι.
Τέλος, λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και είτε βουτάμε τα bounty pops κατευθείαν μέσα, είτε ρίχνουμε λιωμένη κουβερτούρα από πάνω με ένα κουτάλι. Τοποθετούμε στο αντικολλητικό χαρτί ψησίματος sanitas και διατηρούμε στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Μια διαφορετική συνταγή, θα βρείτε ΕΔΩ !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
healthy-and-delicious-recipes
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου