Σεμιφρέντο με γάλα καρύδας. Μια νέα και μοναδική συνταγή, ο συνδυασμός με καρύδα και λάιμ είναι θεϊκός !!!
Υλικά:
•► 500 ml κρέμα γάλακτος
•► 400 ml γάλα καρύδας
•► 100 γραμμ. ζάχαρη
•► 2 lime
•► 12 γραμμ. ζελατίνη
Εκτέλεση:
Μουλιάστε τη ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε τη ζάχαρη και το ξύσμα λάιμ.
Προσθέστε αργά το χυμό λάιμ και το γάλα καρύδας, ανακατεύοντας το μείγμα απαλά με μια σπάτουλα.
Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας στην ζελατίνη, προσθέσετε τη στο μείγμα. Ανακατεύουμε μέχρις ότου το μίγμα είναι ομαλό.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί στη συνέχεια το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 6 ώρες.
Γυρίστε το σε ένα πιάτο, διακοσμήστε με μερικές φέτες λάιμ και σερβίρετε !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
melitzolithos.gr
•► 500 ml κρέμα γάλακτος
•► 400 ml γάλα καρύδας
•► 100 γραμμ. ζάχαρη
•► 2 lime
•► 12 γραμμ. ζελατίνη
Εκτέλεση:
Μουλιάστε τη ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε τη ζάχαρη και το ξύσμα λάιμ.
Προσθέστε αργά το χυμό λάιμ και το γάλα καρύδας, ανακατεύοντας το μείγμα απαλά με μια σπάτουλα.
Προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας στην ζελατίνη, προσθέσετε τη στο μείγμα. Ανακατεύουμε μέχρις ότου το μίγμα είναι ομαλό.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί στη συνέχεια το αφήνουμε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 6 ώρες.
Γυρίστε το σε ένα πιάτο, διακοσμήστε με μερικές φέτες λάιμ και σερβίρετε !!!
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
melitzolithos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου