Μια μακαρονάδα που κερδίζει τις εντυπώσεις με τη νοστιμιά της, χάρη στο συνδυασμό καραμελωμένων κρεμμυδιών και τυριών.
Το μυστικό είναι να καραμελώσετε καλά τα κρεμμύδια, μέχρι να πάρουν καφετί χρώμα.
Υλικά:   { Για 4 Μερίδες }
•► 1 πακέτο μακαρόνι χοντρό
•► 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
•► 3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
•► 150 γρ. Arla Σκληρό Τυρί Δανίας, τριμμένo
•► 100 γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
•► αλάτι, πιπέρι ή μπούκοβο ή πάπρικα
Εκτέλεση:
Βράζετε τα μακαρόνια al dente* σε άφθονο αλατισμένο νερό, χωρίς να τα στραγγίξετε.
Όσο βράζουν τα μακαρόνια, ζεσταίνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να κάψει πολύ.
Βάζετε στο τηγάνι το βούτυρο και τα κρεμμύδια, αλατίζετε και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα καφετί χρώμα.
Ρίχνετε στο τηγάνι με τρυπητή κουτάλα τα βρασμένα μακαρόνια, μαζί με λίγο από το νερό τους, το τριμμένο τυρί, το τυρί κρέμα και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
Πασπαλίζετε με πιπέρι ή μπούκοβο ή πάπρικα και σερβίρετε !!!
Δείτε τo κάτωθι κατατοπιστικό Video
Σημείωση 1: Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
* Σημείωση 2: Τι σημαίνει η λέξη «al dente»: Στην (γαστρονομία) σημαίνει κάτι, συνήθως ζυμαρικά, που είναι ίσα ίσα βρασμένο ώστε να διατηρεί κάποια ελαφριά σκληρότητα.
•► 1 πακέτο μακαρόνι χοντρό
•► 4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
•► 3 κουτ. σούπας Βούτυρο Lurpak
•► 150 γρ. Arla Σκληρό Τυρί Δανίας, τριμμένo
•► 100 γρ. Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα
•► αλάτι, πιπέρι ή μπούκοβο ή πάπρικα
Εκτέλεση:
Βράζετε τα μακαρόνια al dente* σε άφθονο αλατισμένο νερό, χωρίς να τα στραγγίξετε.
Όσο βράζουν τα μακαρόνια, ζεσταίνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να κάψει πολύ.
Βάζετε στο τηγάνι το βούτυρο και τα κρεμμύδια, αλατίζετε και σοτάρετε σε πολύ δυνατή φωτιά μέχρι να πάρουν ένα καφετί χρώμα.
Ρίχνετε στο τηγάνι με τρυπητή κουτάλα τα βρασμένα μακαρόνια, μαζί με λίγο από το νερό τους, το τριμμένο τυρί, το τυρί κρέμα και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
Πασπαλίζετε με πιπέρι ή μπούκοβο ή πάπρικα και σερβίρετε !!!
Δείτε τo κάτωθι κατατοπιστικό Video
Καλή Επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
Η Συνταγή απο Ελένη Ψυχούλη
Σημείωση 1: Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
* Σημείωση 2: Τι σημαίνει η λέξη «al dente»: Στην (γαστρονομία) σημαίνει κάτι, συνήθως ζυμαρικά, που είναι ίσα ίσα βρασμένο ώστε να διατηρεί κάποια ελαφριά σκληρότητα.
olivemagazine.grYou might also Like ... ...
← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου