Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η κρίση της μέσης ηλικίας αρχίζει στα…35!



Οι πιέσεις στην δουλειά και στις σχέσεις μετατρέπουν τα 35 χρόνια στην απαρχή της πιο δυστυχισμένης δεκαετίας της ζωής μας, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση. Όπως έδειξε, οι μοναχικοί και δυστυχισμένοι είναι περισσότεροι στην ηλικιακή ομάδα 35 έως 44 ετών απ’ ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη.

Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από τον βρετανικό οργανισμό σχέσεων Relate, έδειξε ακόμη ότι σε αυτές τις ηλικίες πολύς κόσμος υποφέρει που δεν έχει χρόνο να διαθέσει στην οικογένειά του.
Εκπρόσωπος του Relate δήλωσε ότι τα ευρήματα της μελέτης αποκαλύπτουν «την αληθινή κρίση της μέσης ηλικίας».

Απ’ όσους συμμετείχαν, το 21% των ανδρών και των γυναικών ηλικίας 35 έως 44 ετών είπαν ότι αισθάνονται συχνά πάρα πολύ μοναξιά, ενώ ανάλογο ποσοστό δήλωσαν ότι οι κακές διαπροσωπικές σχέσεις στο σπίτι ή στην δουλειά τους έχουν προκαλέσει μόνιμη καταθλιπτική διάθεση.

Πάνω από 20% ήταν και το ποσοστό όσων δήλωσαν πως αισθάνονται πιο κοντά στους φίλους παρά στην οικογένειά τους, ενώ το 25% είπαν ότι πολύ θα ήθελαν να τους περισσεύει περισσότερος χρόνος για να βρίσκονται με την οικογένειά τους.

Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης πως οι πολυάσχολοι νέοι γονείς χρησιμοποιούν πλέον την τεχνολογία – κυρίως το Facebook αλλά και άλλους ιστοτόπους κοινωνική δικτύωσης – για να μένουν σε επαφή με τα παιδιά τους.

«Παραδοσιακά, συσχετίζουμε την κρίση της μέσης ηλικίας με ανθρώπους που πλησιάζουν τα 50, αλλά η δημοσκόπησή μας αποκαλύπτει ότι τελικά αυτή η περίοδος της ζωής μας έρχεται πολύ νωρίτερα», δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια του Relateκυρία Κλερ Τάιλερ.

«Δεν είναι σύμπτωση ότι τα άτομα αυτής της ηλικιακής ομάδας είναι που στρέφονται συχνότερα στις υπηρεσίες μας».

Ο δρ Κάρυ Κούπερ, επικεφαλής του Relate και καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ, εκτιμά ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί δεδομένης της οικονομικής κρίσης και των ολοένα μεγαλύτερων απαιτήσεων που ασκούνται σε ολοένα λιγότερους εργαζόμενους.

«Ήδη δουλεύουμε πάρα πολύ – και όταν αναγκάζεται ο κόσμος να δουλεύει συνεχώς υπερωριακά, η ψυχοσωματική του υγεία πλήττεται», εξήγησε.

Αντίκτυπος στην οικογένεια.

Η δημοσκόπηση έδειξε ακόμη πως το 28% των ατόμων ηλικίας 35-44 ετών έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν μια θέση εργασίας εξαιτίας των κακών εργασιακών σχέσεων με κάποιον συνάδελφο.

Έριξε επίσης φως για το πώς επηρεάζονται οι οικογενειακές σχέσεις από την σύγχρονη ζωή.

Αν και οι περισσότεροι εθελοντές περιέγραψαν την σχέση με τον/ την σύντροφό τους με θετικούς όρους, το 20% είπαν ότι ανησυχούν για τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης σε αυτήν.

Επιπλέον, η πολύωρη δουλειά, οι καυγάδες, το ποιος θα κάνει τις δουλειές και το μη ικανοποιητικό σεξ αναφέρθηκαν από άντρες και γυναίκες ως οι πιο συνηθισμένες πρόσθετες αιτίες προβλημάτων.


xwrisanaisthitiko , tanea.gr , dimoi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :