Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ευάλωτα στους hackers σχεδόν όλα τα κινητά τηλέφωνα GSM.



Δισεκατομμύρια χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο κινδυνεύουν να βρεθούν ανά πάσα στιγμή «όμηροι» των hackers, οι οποίοι είναι σε θέση να αποκτήσουν εξ αποστάσεως τον πλήρη έλεγχο σχεδόν κάθε συσκευής GSM, επειδή είναι ανεπαρκές το επίπεδο ασφάλειας των δικτύων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.

Αυτή την προειδοποίηση ,απηύθυνε ένας ειδικός σε θέματα ασφάλειας, ο Κάρστεν Νολ, επικεφαλής των εργαστηρίων έρευνας Security Research Labs με έδρα το Βερολίνο.

Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail», ο Κ. Νολ μιλώντας σε συνέδριο «καλών» hackers για ζητήματα κυβερνο-ασφάλειας στη γερμανική πρωτεύουσα, είπε ότι οι hackers έχουν την τεχνική δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο του χρήστη, χωρίς αυτός να το καταλάβει, για να κάνουν τις δικές τους κλήσεις και να στείλουν τα δικά τους γραπτά μηνύματα, καθώς επίσης μπορούν να εγγραφούν σε υπηρεσίες επί πληρωμή, ανεβάζοντας στα ύψη τον λογαριασμό του ανυποψίαστου χρήστη.

Ο Γερμανός ερευνητής -ο οποίος σκοπίμως απέφυγε να δημοσιεύσει λεπτομέρειες για να μην αξιοποιηθούν για κακό σκοπό- ανακοίνωσε επίσης ότι όχι μόνο είναι δυνατό να «κρυφακούσει» κανείς τις συνομιλίες μέσω κινητού ή να διαβάσει τις ανταλλαγές γραπτών μηνυμάτων, αλλά επίσης μπορεί να ακούσει τα φωνητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή του χρήστη.

Το πιο ανησυχητικό, όπως απέδειξε, είναι ότι αυτό είναι εφικτό με μια ξεπερασμένη συσκευή κινητού τηλεφώνου ηλικίας επτά ετών και με λογισμικό ήδη δωρεάν διαθέσιμο στο διαδίκτυο.

Ο Κ. Νολ εκτίμησε ότι τα αλγοριθμικά «κλειδιά» που χρησιμοποιούν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να κωδικοποιούν τις συνομιλίες των χρηστών, είναι δυνατόν να «σπάσουν» και κάλεσε τις εταιρείες να αναβαθμίσουν το λογισμικό τους για να κλείσουν τις «τρύπες» ασφάλειας στα δίκτυά τους.

Σύμφωνα με τους Τimes της Νέας Υόρκης, ένα μεγάλο μέρος της ψηφιακής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται σήμερα για την ασφάλεια των κλήσεων των κινητών τηλεφώνων, αναπτύχθηκε στις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90 και συνεπώς χρειάζεται ανανέωση.

Ο Κ. Νολ και οι συνεργάτες του αξιολόγησαν 32 εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε 11 χώρες και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το δίκτυο GSM της T-Mobile στη Γερμανία είναι το πιο ασφαλές.

Η τεχνολογία GSM είναι η πιο ευρέως διαδεδομένη στον κόσμο και χρησιμοποιείται από περίπου τέσσερα δισεκατομμύρια συσκευές, καλύπτοντας περίπου το 80% της παγκόσμιας αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

secnews.gr , kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :