Υλικά:
•►μια ρέγγα
•►δυο μεγάλες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες
•►λάδι
•►λεμόνι
•►κρεμμύδι
Εκτέλεση:
Ψήνουμε ελαφρώς τη ρέγγα. Αφαιρούμε κόκκαλο, αγκάθια και εντόσθια, φυσικά και την επιδερμίδα.
Στο μπλέντερ την κάνουμε αλοιφή, προσθέτοντας τις βρασμένες πατάτες με λάδι και λίγο λεμόνι.
Σερβίρεται με συνοδεία κρεμμυδιού σε ψιλές φέτες.
Σημείωση: Αντί πατάτας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μυζήθρα, χωρίς φυσικά τη συνοδεία κρεμμυδιού.
Με την υπογραφή του «άρχοντα της απόσταξης» Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.
wine.gr
•►μια ρέγγα
•►δυο μεγάλες πατάτες βρασμένες και ξεφλουδισμένες
•►λάδι
•►λεμόνι
•►κρεμμύδι
Εκτέλεση:
Ψήνουμε ελαφρώς τη ρέγγα. Αφαιρούμε κόκκαλο, αγκάθια και εντόσθια, φυσικά και την επιδερμίδα.
Στο μπλέντερ την κάνουμε αλοιφή, προσθέτοντας τις βρασμένες πατάτες με λάδι και λίγο λεμόνι.
Σερβίρεται με συνοδεία κρεμμυδιού σε ψιλές φέτες.
Σημείωση: Αντί πατάτας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μυζήθρα, χωρίς φυσικά τη συνοδεία κρεμμυδιού.
Με την υπογραφή του «άρχοντα της απόσταξης» Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου.
wine.gr