Νόστιμα και υγιεινά μπισκότα, ιδανικά για snack και για όσους προσέχουν τη γραμμή τους, αλλά δεν θέλουν να στερούνται ένα μπισκοτάκι με τον καφέ ή το ρόφημα τους.
Υλικά:   [ για 30 κομμάτια ]
●► 150 γρ. βούτυρο 82%
●► 70 γρ. πούδρα αμυγδάλου
●► 10 γρ. στέβια
●► 1 αβγό (50γρ.)
●► 90 γρ. αλεύρι μαλακό
●► 90 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
●► κανέλα σκόνη στη μύτη του κουταλιού
●► 70 γρ. cranberries, αποξηραμένα
●► 20 γρ. νιφάδες βρώμης
Εκτέλεση:
Χωρίζετε την ποσότητα του αλευριού περίπου στη μέση.
Βάζετε στον κάδο του μίξερ τη μισή ποσότητα αλευριού και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνετε με το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Προσθέτετε και το υπόλοιπο αλεύρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι να δημιουργηθεί μία εύπλαστη ζύμη.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλάθετε τη ζύμη σε σχήματα της αρεσκείας σας και τα τοποθετείτε σε ταψί, που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Ψήνετε τα μπισκότα στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα όμορφο, ξανθό χρώμα.
olivemagazine.gr
●► 150 γρ. βούτυρο 82%
●► 70 γρ. πούδρα αμυγδάλου
●► 10 γρ. στέβια
●► 1 αβγό (50γρ.)
●► 90 γρ. αλεύρι μαλακό
●► 90 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
●► κανέλα σκόνη στη μύτη του κουταλιού
●► 70 γρ. cranberries, αποξηραμένα
●► 20 γρ. νιφάδες βρώμης
Εκτέλεση:
Χωρίζετε την ποσότητα του αλευριού περίπου στη μέση.
Βάζετε στον κάδο του μίξερ τη μισή ποσότητα αλευριού και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνετε με το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Προσθέτετε και το υπόλοιπο αλεύρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι να δημιουργηθεί μία εύπλαστη ζύμη.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλάθετε τη ζύμη σε σχήματα της αρεσκείας σας και τα τοποθετείτε σε ταψί, που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Ψήνετε τα μπισκότα στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα όμορφο, ξανθό χρώμα.
Καλή επιτυχία ~ ΚαλοΦάγωτα να σας είναι !!!
olivemagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου