Αν το ρύζι σου φαίνεται λίγο άνοστο, συνόδευσέ το με συκωτάκια πουλιών.
Υλικά:
●► 1 φύλλο δάφνης
●► 1 κ. γ. ζάχαρη
●► 1 ψιλοκομμένο μέτριο κρεμμύδι
●► 150 γρ. Βιτάμ Culinesse
●► 400 γρ. συκωτάκια πουλιών κομμένα στα τέσσερα
●► 1 ματσάκι αρωματικά χόρτα (θυμάρι, βασιλικό, δυόσμο)
●► 2 Pummaro Ψιλοκομμένο
●► ½ κιλό ρύζι Καρολίνα
●► Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Σόταρε το κρεμμύδι με Βιτάμ Culinesse και μετά ρίξε μέσα το ρύζι (πλυμένο και στραγγισμένο) και τη δάφνη.
Ανακάτεψε τα υλικά, πρόσθεσε 2 μέρη νερό για κάθε μέρος ρυζιού και άφησέ τα να βράσουν.
Τηγάνισε τα συκωτάκια πουλιών με Bιτάμ Culinesse –απλό αυτό το βήμα, ε;
Βάλε το Pummaro σε μια κατσαρόλα, πρόσθεσε τη ζάχαρη και το ματσάκι με τα ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα και τελευταία τα συκωτάκια.
Άφησε το περιεχόμενο της κατσαρόλας να βράσει για 10 λεπτά, και ύστερα σέρβιρε το ρύζι με τα συκωτάκια πουλιών.
cookoo.gr
●► 1 φύλλο δάφνης
●► 1 κ. γ. ζάχαρη
●► 1 ψιλοκομμένο μέτριο κρεμμύδι
●► 150 γρ. Βιτάμ Culinesse
●► 400 γρ. συκωτάκια πουλιών κομμένα στα τέσσερα
●► 1 ματσάκι αρωματικά χόρτα (θυμάρι, βασιλικό, δυόσμο)
●► 2 Pummaro Ψιλοκομμένο
●► ½ κιλό ρύζι Καρολίνα
●► Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Σόταρε το κρεμμύδι με Βιτάμ Culinesse και μετά ρίξε μέσα το ρύζι (πλυμένο και στραγγισμένο) και τη δάφνη.
Ανακάτεψε τα υλικά, πρόσθεσε 2 μέρη νερό για κάθε μέρος ρυζιού και άφησέ τα να βράσουν.
Τηγάνισε τα συκωτάκια πουλιών με Bιτάμ Culinesse –απλό αυτό το βήμα, ε;
Βάλε το Pummaro σε μια κατσαρόλα, πρόσθεσε τη ζάχαρη και το ματσάκι με τα ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα και τελευταία τα συκωτάκια.
Άφησε το περιεχόμενο της κατσαρόλας να βράσει για 10 λεπτά, και ύστερα σέρβιρε το ρύζι με τα συκωτάκια πουλιών.
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου