Η ιδανική εισαγωγή σε ένα υπέροχο γεύμα ή απλώς ένα νόστιμο σνακ... Εσείς αποφασίζετε!
Υλικά:
●► 1 συσκευασία ροδέλες κρεμμυδιών
●► 1 φλιτζ. μαγιονέζα
●► αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
●► πάπρικα γλυκιά
●► φέτες λεμονιού
Εκτέλεση:
Ζέστανε σε ένα τηγάνι το αραβοσιτέλαιο και τηγάνισε τις ροδέλες κρεμμυδιών λίγες-λίγες, μέχρι να χρυσίσουν ομοιόμορφα.
Βγάλ’ τις με μια τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και συνέχισε, μέχρι να τελειώσουν όλες.
Βάλε σε ένα μπολ τις ροδέλες κρεμμυδιών με τη μαγιονέζα και τις φέτες λεμονιού, και σέρβιρε πασπαλίζοντας με πάπρικα.
cookoo.gr
●► 1 συσκευασία ροδέλες κρεμμυδιών
●► 1 φλιτζ. μαγιονέζα
●► αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
●► πάπρικα γλυκιά
●► φέτες λεμονιού
Εκτέλεση:
Ζέστανε σε ένα τηγάνι το αραβοσιτέλαιο και τηγάνισε τις ροδέλες κρεμμυδιών λίγες-λίγες, μέχρι να χρυσίσουν ομοιόμορφα.
Βγάλ’ τις με μια τρυπητή κουτάλα σε πιατέλα και συνέχισε, μέχρι να τελειώσουν όλες.
Βάλε σε ένα μπολ τις ροδέλες κρεμμυδιών με τη μαγιονέζα και τις φέτες λεμονιού, και σέρβιρε πασπαλίζοντας με πάπρικα.
Καλή επιτυχία ~ ΚαλοΦάγωτα να σας είναι !!!
cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου