Όχι, δεν πρόκειται για μια ιδιαίτερη και σπάνια ποικιλία λεμονιού σε ροζ χρώμα που κάνουν αυτήν την λεμονάδα ροζ.
Είναι κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο… ο δροσερός και λαχταριστός χυμός καρπουζιού που προστίθεται στην λεμονάδα και την κάνει την απόλυτη λεμονάδα του καλοκαιριού!
Η πιο in λεμονάδα του καλοκαιριού που όλοι θα λατρέψουν για την εμφάνισή της αλλά και για την υπέροχη, μοναδική και δροσερή γεύση που προσφέρει!
Δοκιμάστε την και είναι σίγουρο πως θα ξετρελαθείτε μαζί της !!!!
Υλικά:
•► ¾ κούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
•► 1 κούπα Σόδα ή ανθρακούχο νερό ή νερό
•► 1/3 κούπας ζάχαρη
•► 1/3 κούπας νερό
•► 2 κούπες χυμό από καρπούζι
Εκτέλεση:
Για τον χυμό καρπούζι:
Κόβουμε το καρπούζι σε κυβάκια. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν χυμός.
Σουρώνουμε τον χυμό. Πετάμε τα κουκούτσια και τα μεγάλα κομμάτια που μένουν στο σουρωτήρι. Για την συγκεκριμένη συνταγή χρειαζόμαστε 2 κούπες χυμό καρπουζιού.
Για την λεμονάδα:
Σε ένα κατσαρολάκι ή μπρίκι ρίχνουμε την ζάχαρη μαζί με το 1/3 κούπας νερό. Τα βράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Έπειτα το αφήνουμε στην άκρη για λίγα λεπτά μέχρι να κρυώσει λίγο.
Σε μία κανάτα ρίχνουμε το σιρόπι, τον χυμό καρπουζιού, το χυμό λεμονιού και το ανθρακούχο νερό ή την σόδα ή το απλό νερό ανάλογα τι έχετε επιλέξει. Ανακατεύουμε με μία κουτάλα και σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο και φέτες λεμονιού. Εάν θέλετε να τα κάνετε πιο όμορφα μπορείτε να προσθέσετε φύλλα δυόσμου.
Tips:
Εάν θέλετε την λεμονάδα σας πιο γλυκιά βάλτε περισσότερη ζάχαρη στο σιρόπι και την ίδια ποσότητα σε νερό.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii
sokolatomania.gr , foodstates.gr
•► ¾ κούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
•► 1 κούπα Σόδα ή ανθρακούχο νερό ή νερό
•► 1/3 κούπας ζάχαρη
•► 1/3 κούπας νερό
•► 2 κούπες χυμό από καρπούζι
Εκτέλεση:
Για τον χυμό καρπούζι:
Κόβουμε το καρπούζι σε κυβάκια. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα αλέθουμε μέχρι να γίνουν χυμός.
Σουρώνουμε τον χυμό. Πετάμε τα κουκούτσια και τα μεγάλα κομμάτια που μένουν στο σουρωτήρι. Για την συγκεκριμένη συνταγή χρειαζόμαστε 2 κούπες χυμό καρπουζιού.
Για την λεμονάδα:
Σε ένα κατσαρολάκι ή μπρίκι ρίχνουμε την ζάχαρη μαζί με το 1/3 κούπας νερό. Τα βράζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Έπειτα το αφήνουμε στην άκρη για λίγα λεπτά μέχρι να κρυώσει λίγο.
Σε μία κανάτα ρίχνουμε το σιρόπι, τον χυμό καρπουζιού, το χυμό λεμονιού και το ανθρακούχο νερό ή την σόδα ή το απλό νερό ανάλογα τι έχετε επιλέξει. Ανακατεύουμε με μία κουτάλα και σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο και φέτες λεμονιού. Εάν θέλετε να τα κάνετε πιο όμορφα μπορείτε να προσθέσετε φύλλα δυόσμου.
Tips:
Εάν θέλετε την λεμονάδα σας πιο γλυκιά βάλτε περισσότερη ζάχαρη στο σιρόπι και την ίδια ποσότητα σε νερό.
Καλή επιτυχία ~ Στην Υγειά σας !!!!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii
sokolatomania.gr , foodstates.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου