Η βάση για τα παγωτά μας είναι η … μπανάνα !!! κόβουμε σε φέτες ώριμες μπανάνες τις βάζουμε σε σακουλάκι και τις αφήνουμε στην κατάψυξη όλο το βράδυ...
Ας δούμε τώρα τι άλλο θέλουμε !!!!
Υλικά ~ Εκτέλεση:
Για το Παγωτό Μαστίχα
•► 2 μπανάνες από την κατάψυξη
•► ½ κ.λ. δάκρυα μαστίχας
•► 1 φλ. καφέ νερό
•► 1 κ.γλ la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1.3
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μούλτι την μαστίχα με την κρυσταλλική στέβια και χτυπάμε να γίνει σκόνη… προσθέτουμε μέσα την κατεψυγμένη μπανάνα και το νερό και χτυπάμε πολύ καλά ανακατεύοντας κατά διαστήματα αν έχει κολλήσει στα πλάγια του μούλτι έως να πάρει την υφή του παγωτού… ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ... Καταναλώνεται αμέσως !!!
Για το Παγωτό Φράουλα
•► 2 μπανάνες από την κατάψυξη
•► 10 φράουλες από την κατάψυξη
•► 1 φλ. καφέ νερό
•► 10 σταγόνες υγρή στέβια
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά... ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ... Καταναλώνεται αμέσως !!!
Για το Παγωτό Σοκολάτα
•► 2 μπανάνες από την κατάψυξη
•► 1 φλ. καφέ νερό
•► 20 σταγόνες υγρή στέβια
•► 1 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και χτυπάμε πολύ καλά… ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ... Καταναλώνουμε αμέσως... δυστυχώς δεν μπορούμε να το ξαναβάλουμε στην κατάψυξη γιατί γίνεται πέτρα !!!
Το καλοκαίρι ήρθε { κι έφυγε ΒΕΒΑΙΑ !!! } …
Ας δοκιμάσουμε λοιπόν, ΥΠΕΡΟΧΑ παγωτά ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ !!!!!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
sokolatomania.gr , syntagesgiadiabitikoys
Για το Παγωτό Μαστίχα
•► 2 μπανάνες από την κατάψυξη
•► ½ κ.λ. δάκρυα μαστίχας
•► 1 φλ. καφέ νερό
•► 1 κ.γλ la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1.3
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μούλτι την μαστίχα με την κρυσταλλική στέβια και χτυπάμε να γίνει σκόνη… προσθέτουμε μέσα την κατεψυγμένη μπανάνα και το νερό και χτυπάμε πολύ καλά ανακατεύοντας κατά διαστήματα αν έχει κολλήσει στα πλάγια του μούλτι έως να πάρει την υφή του παγωτού… ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ... Καταναλώνεται αμέσως !!!
Για το Παγωτό Φράουλα
•► 2 μπανάνες από την κατάψυξη
•► 10 φράουλες από την κατάψυξη
•► 1 φλ. καφέ νερό
•► 10 σταγόνες υγρή στέβια
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά... ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ... Καταναλώνεται αμέσως !!!
Για το Παγωτό Σοκολάτα
•► 2 μπανάνες από την κατάψυξη
•► 1 φλ. καφέ νερό
•► 20 σταγόνες υγρή στέβια
•► 1 κ.σ. κακάο
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και χτυπάμε πολύ καλά… ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ... Καταναλώνουμε αμέσως... δυστυχώς δεν μπορούμε να το ξαναβάλουμε στην κατάψυξη γιατί γίνεται πέτρα !!!
Το καλοκαίρι ήρθε { κι έφυγε ΒΕΒΑΙΑ !!! } …
Ας δοκιμάσουμε λοιπόν, ΥΠΕΡΟΧΑ παγωτά ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ !!!!!!
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
sokolatomania.gr , syntagesgiadiabitikoys
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου