Μία λαχταριστή λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Είναι πεντανόστιμα, ελαφριά, ιδανικά για σνακ, μπουφέ, κολατσιό στο σχολείο/γραφείο !!!!
Υλικά:
•► 3 αυγά
•► 4 κ.σ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
•► 1 κ.γλ. υγρή στέβια ( 30 σταγόνες όπου 5 σταγόνες=1 κ.γλ. ζάχαρη) ή 3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
•► 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι
•► 1 φλ.τσ. βρώμη ή πίτουρο βρώμης
•► 2 κ.σ. σπασμένο λιναρόσπορο
•► 2 κ.σ. σταφίδα ξανθή
•► 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
•► 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά - αλάτι - υγρή στέβια ή ζάχαρη καρύδας - γιαούρτι - ξύσμα πορτοκάλι και χτυπάμε καλά με το σύρμα.
Ενώνουμε βρώμη με λιναρόσπορο - μπέικιν - σταφίδες και τα ρίχνουμε στο πρώτο μείγμα.
Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε σε φορμάκια σιλικόνης.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20 λεπτά.
Τόσο απλό... τόσο εύκολο και τόσο υγιεινό γλυκάκι για πρωινό ή σνακ ή στη δουλειά ή στο σχολείο !!!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
syntagesgiadiabitikoys
•► 3 αυγά
•► 4 κ.σ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
•► 1 κ.γλ. υγρή στέβια ( 30 σταγόνες όπου 5 σταγόνες=1 κ.γλ. ζάχαρη) ή 3 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
•► 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκάλι
•► 1 φλ.τσ. βρώμη ή πίτουρο βρώμης
•► 2 κ.σ. σπασμένο λιναρόσπορο
•► 2 κ.σ. σταφίδα ξανθή
•► 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
•► 1 πρέζα αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά - αλάτι - υγρή στέβια ή ζάχαρη καρύδας - γιαούρτι - ξύσμα πορτοκάλι και χτυπάμε καλά με το σύρμα.
Ενώνουμε βρώμη με λιναρόσπορο - μπέικιν - σταφίδες και τα ρίχνουμε στο πρώτο μείγμα.
Ανακατεύουμε καλά και μοιράζουμε σε φορμάκια σιλικόνης.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20 λεπτά.
Τόσο απλό... τόσο εύκολο και τόσο υγιεινό γλυκάκι για πρωινό ή σνακ ή στη δουλειά ή στο σχολείο !!!!
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας ΑΠΟΛΑΥΣΗ !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
syntagesgiadiabitikoys
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου