Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η τεχνητή νοημοσύνη θα λύσει μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου !!!



Η τεχνητή νοημοσύνη τελικά θα λύσει μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου; Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί τη συνεργασία μίας ομάδας ευφυών ανθρώπων.

Έτοιμη να σκέφτεται και να εξελίσσεται η τεχνητή νοημοσύνη !!!

Ο Quoc Le, ένας μηχανικός λογισμικού στην Google Brain, είναι ένας από αυτούς. Η Google Brain εστιάζει στο να μπορέσει να κάνει τις μηχανές να αυτοεκπαιδεύονται μέσα από την κατανόηση των ψηφιακών δεδομένων.

Αυτό μπορεί να γίνει με την συνεργασία πολλών αλγορίθμων – που ονομάζονται νευρωνικά δίκτυα - για την επεξεργασία και καταχώρηση εικόνων και κειμένων γρήγορα και αποτελεσματικά.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Andrew Ng, ενός εκ των συν-ιδρυτών της Google Brain, στον ιστότοπο Quora, στόχος των προσπαθειών του φιλόδοξου πρότζεκτ στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης, είναι να φτάσουν οι μηχανές στο σημείο όπου θα είναι σε θέση να λαμβάνουν αποφάσεις, όπως οι άνθρωποι.

H Google Brain ξεκίνησε το 2011 και αρχικά ήταν μια πρωτοβουλία της Google X (Google X: ένα σχετικά μυστικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Google).

Από τότε στεγάζεται στο ερευνητικό τμήμα της εταιρείας. Ενώ η Google δημοσιεύει έρευνες της Brain, παραμένει μυστικοπαθής ως προς την οργανωτική δομή της εταιρείας. Δεν αποκαλύπτει πόσοι εργάζονται στην ομάδα σήμερα, αναφέροντας πως ο συνολικός αριθμός παραμένει ρευστός.

Ο 34-χρονος Le, κάτοχος διδακτορικού πτυχίου από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην επιστήμη των υπολογιστών, εργάζεται εδώ και 4,5 χρόνια στην Google Brain. «Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο που πραγματικά αντιλαμβάνονται πως μπορούν να κάνουν τις μηχανές να μάθουν και να σκεφτούν», είπε ο Le.

Παρά τους προβληματισμούς, τα ηθικά διλήμματα και τις φωνές που κάνουν λόγο για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, όπως αυτή του Στίβεν Χόκινγκ, υπάρχουν πολλοί οραματιστές που βλέπουν λύσεις από την ανάπτυξή της.

Μέχρι τώρα, ο διάλογος εστιάζεται σε μεγάλα ζητήματα, όπως η εκπαίδευση ή η κλιματική αλλαγή.

Αυτή τη στιγμή, τα μεγάλα δεδομένα (big data) υπάρχουν, αλλά δεν μπορεί να γίνει ακόμη η επεξεργασία τους σε μεγάλη κλίμακα. Η ικανότητα των μηχανών να τα κατανοήσουν και να προχωρήσουν σε λογικούς συσχετισμούς, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα βήμα πριν από την πρόταση λύσεων από τις μηχανές.


Δεν υπάρχουν σχόλια :