Το κοτόπουλο σε μια σάλτσα με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό μια νόστιμη συνταγή που μπορείτε να τη συνοδέψετε με μακαρόνια ή ρύζι. Δοκιμάστε το !!!
Υλικά:
•► 1 & ½ κιλό μπούτια κοτόπουλου
•► 500 γραμ. ντοματίνια
•► 1 κόκκινη πιπεριά
•► ½ ποτήρι κόκκινο κρασί
•► 1 σκελίδα σκόρδο
•► Αλάτι
•► Βασιλικό
Συνταγή:
Τσιγαρίζουμε τα μπουτάκια (με όλο το δέρμα) χωρίς λάδι σε ένα τηγάνι και στις δύο πλευρές για (περίπου 30 λεπτά).
Προσθέτουμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και τα βάζουμε στην άκρη.
Σε ένα άλλο ταψί, σοτάρετε το σκόρδο και τη ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά, στη συνέχεια, προσθέστε τις φρέσκες ντομάτες και κάντε μια σάλτσα. Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια βάζουμε το κοτόπουλο αφαιρούμε το δέρμα. Μαγειρέψτε το κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά για περίπου δέκα λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Σερβίρετε το κοτόπουλο σας !!!!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
melitzolithos.gr
•► 1 & ½ κιλό μπούτια κοτόπουλου
•► 500 γραμ. ντοματίνια
•► 1 κόκκινη πιπεριά
•► ½ ποτήρι κόκκινο κρασί
•► 1 σκελίδα σκόρδο
•► Αλάτι
•► Βασιλικό
Συνταγή:
Τσιγαρίζουμε τα μπουτάκια (με όλο το δέρμα) χωρίς λάδι σε ένα τηγάνι και στις δύο πλευρές για (περίπου 30 λεπτά).
Προσθέτουμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και τα βάζουμε στην άκρη.
Σε ένα άλλο ταψί, σοτάρετε το σκόρδο και τη ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά, στη συνέχεια, προσθέστε τις φρέσκες ντομάτες και κάντε μια σάλτσα. Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια βάζουμε το κοτόπουλο αφαιρούμε το δέρμα. Μαγειρέψτε το κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά για περίπου δέκα λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Σερβίρετε το κοτόπουλο σας !!!!!
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
melitzolithos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου