Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Σύντομα η Google { μέσω θυγατρικής }
θα μπορεί να εντοπίζει καρδιακές παθήσεις,
απλά εξετάζοντας τα μάτια !!!!


Η απάντηση για τον προσδιορισμό ορισμένων νοσημάτων,
μπορεί να κρύβεται στα μάτια μας !!!

Ερευνητές της Google και της θυγατρικής της εταιρείας που ασχολείται με την υγεία, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι έχουν δημιουργήσει με επιτυχία αλγόριθμους

...για να προβλέψουν αν κάποιος έχει υψηλή αρτηριακή πίεση ή υπάρχει κίνδυνος καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου, απλά σαρώνοντας τα μάτια ενός ατόμου.

Οι ερευνητές της Google εκπαίδευσαν τον αλγόριθμο με εικόνες σαρωμένων αμφιβληστροειδών από περισσότερους από 280.000 ασθενείς.

Με την ανασκόπηση αυτής της τεράστιας βάσης δεδομένων, ο αλγόριθμος της Google εκπαιδεύτηκε για να αναγνωρίσει τα πρότυπα που χαρακτήρισαν τα άτομα ως υψηλού κινδύνου.

Η επιτυχία αυτού του αλγορίθμου είναι ένα σημάδι συναρπαστικών εξελίξεων για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης.

Καθώς η Google βελτιώνει την τεχνολογία, θα μπορούσε μια μέρα να βοηθήσει τους ασθενείς να εντοπίσουν γρήγορα και οικονομικά τυχόν προβλήματα στην υγεία τους.

Αλλά δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε πολύ ακόμα. Ο αλγόριθμος δεν υπερέβη τις υπάρχουσες ιατρικές προσεγγίσεις, όπως τις εξετάσεις αίματος, σύμφωνα με την έκθεση της Washington Post.

Οι αλγόριθμοι ήταν σε θέση να εντοπίσουν τον ασθενή με κίνδυνο σε ένα ποσοστό 70 τοις εκατό. Αυτό είναι σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά δεν είναι τέλειο.

Η διαδικασία δεν έχει επίσης αναπαραχθεί ή επικυρωθεί σε σημείο που να μπορεί να γίνει ευρέως αποδεκτή στην επιστημονική κοινότητα.

Και οι ειδικοί δεν πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο η τεχνολογία της Google να αντικαταστήσει τη συμβατική, ανθρώπινη ιατρική στο εγγύς μέλλον.

Ο Maulik Majmudar, αναπληρωτής διευθυντής του Εργαστηρίου Μετασχηματισμού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, δήλωσε στην Post ότι η ηλικία και το φύλο είναι καλοί προγνωστικοί παράγοντες του κινδύνου για μια τέτοια ασθένεια.

Κι ενώ ο αλγόριθμος της Google είναι μια βελτίωση, η βελτίωση αυτή στις τρέχουσες πρακτικές υγειονομικής περίθαλψης θα ήταν περιθωριακή στην καλύτερη περίπτωση.

Τούτου λεχθέντος, είναι σαφές ότι η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πρόσθετη ευκολία και οικονομική προσιτότητα στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης.



Δεν υπάρχουν σχόλια :