Ένας απλός αβγο_κόφτης μπορεί στην κυριολεξία να γίνει πολύ_εργαλείο, χρησιμότατο στην κουζίνα. Κι αυτό γιατί, εκτός από ένα βραστό (σφιχτό) αβγό, καταφέρνει να κόψει με ευκολία και πολλά άλλα τρόφιμα.
Φρούτα, τυρί, λουκάνικο σε ροδέλες
Βάλε λοιπόν άφοβα στον αβγο_κόφτη μικρά φρούτα, λαχανικά, τυρί, βούτυρο, λουκάνικο ή όποιο άλλο τρόφιμο θέλεις να κόψεις σε χοντρές ροδέλες και θα έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα, χωρίς κόπο. Και, το κυριότερο, θα το κάνεις με ασφαλή τρόπο, αφού δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο.
Δες στο Video πόσο εύκολα και ωραία γίνεται...
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου