Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Bolognese απλά... αλα OliveMagazine !!!



Ναι ξέρουμε. Σου έχουμε υποσχεθεί μαγεία σε 15 λεπτά. Μερικές φορές όμως αξίζει να αφιερώσεις λίγο παραπάνω από τον χρόνο σου για να φας κάτι που αξίζει.

Η κούκλα από την Μπολόνια που σου παρουσιάζουμε εδώ θα απαιτήσει πάνω- κάτω μια ώρα. Αλλά πίστεψε μας. Αξίζει κάθε δευτερόλεπτο που θα της δώσεις.

Υλικά:   { Για 5-6 Μερίδες }

•► 450 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
•► 500 γρ. ντομάτα κονκασέ
•► ¼ κούπας ελαιόλαδο
•► 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
•► 1 κρεμμύδι μεσαίο, ψιλοκομμένο
•► 1 κλωνάρι από σέλερι, ψιλοκομμένο
•► 1 καρότο, μέτριο, ψιλοκομμένο
•► 1 χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
•► 8 φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα
•► ¼ κούπας τυρί Πεκορίνο (το εκλεκτό ρωμαϊκό)
•► αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Τα ζυμαρικά μιας μπολονέζ είναι μια προσωπική υπόθεση. Εμείς θα σου δείξουμε εδώ πως θα φτιάξεις τον κιμά που θα ομορφύνει όποιο είδος ζυμαρικού κι αν επιλέξεις.

Για αρχή, σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνεις το ελαιόλαδο. Όταν πάρει θερμοκρασία ρίχνεις με αυτοπεποίθηση και στυλ το κρεμμύδι και το σκόρδο σου.

Τσιγαρίζεις υπομονετικά σε μεσαία φωτιά μέχρι τα κρεμμύδια να μαλακώσουν και να σου κάνουν γλύκες. Οι ερευνητές μας στα Eaters HQ πιστεύουν ότι 8 λεπτά είναι αρκετά.

Μετά προσθέτεις το σέλερι και το καρότο, τσιγαρίζοντας (αλήθεια τι γαμάτη λέξη) για ακόμη 5 λεπτά. Ανέβασε θερμοκρασία και βάλε τον κιμά για σοτάρισμα, ανακατεύοντας συχνά για περίπου 10 λεπτά. Ξεφορτώσου το ροζ χρώμα.

Σπάσε όποια μεγάλα κομμάτια σου αντιστέκονται για να έχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εντάξει, το ‘χουμε περάσει, η μυρωδιά σου σπάει τη μύτη, τα αυτιά και όλη σου την ύπαρξη αλλά πρέπει να αντέξεις.

Ρίξε το ντοματάκι, το μαϊντανό και τον βασιλικό και ανακάτεψε σε μεσαία φωτιά για περίπου μισή ωρίτσα μέχρι το θαύμα που συντελείται στο τηγάνι σου να σφίξει.

Στο ενδιάμεσο ρίχνεις φυσικά αλάτι και πιπέρι. Βάλε την τελευταία πινελιά πασπαλίζοντας ευτυχισμένος νιφάδες Πεκορίνο !!!


Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!


Η Συνταγή από The Eaters

Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη

olivemagazine.gr , The Eaters

Δεν υπάρχουν σχόλια :