Μια συνταγή για ένα διαφορετικό γύρο κοτόπουλο, πάντα με το δικό του μοναδικό τρόπο, παρουσιάζει στο βίντεο που ακολουθεί το AlmazanKitchen.
To μαγείρεμα γίνεται στη φύση, μόνο με φυσικούς ήχους, καθόλου ομιλία, και τελικό αποτέλεσμα ένα τεράστιο γύρο, με πολλά μυρωδικά, ψημένο στα κάρβουνα και συνοδευμένο από τζατζίκι.
Υλικά:
•► Φρέσκο ζυμάρι ζυμωμένο με μαγιά
•► 300 γραμ. στήθος κοτόπουλου
•► ½ κούπα παβλάκα **
•► ½ κουταλιάς σούπας παλαιωμένο μπαλσάμικο
•► Λίγο μαϊντανό
•► Λίγη αποξηραμένη μέντα
•► ½ κουταλιάς σούπας κύμινο
•► ½ κουταλιάς κόλιαντρο
•► ½ κουταλιάς σούπας αλάτι και ίση ποσότητα πιπεριού
•► ½ κουταλιάς ρίγανη,
•► ½ καρότο
•► 1 αγγούρι
Εκτέλεση:
Παρακολουθήστε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το κάτωθι Video και ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ...!!!
Σημείωση: ** Η παβλάκα { προϊόν Σερβικής Κουζίνας } είναι μια παχιά ξινόκρεμα που όσο πιο λιπαρή είναι, τόσο πιο καλή είναι, κι επειδή εμείς δεν έχουμε αυτό το προϊόν, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii
e-storieskritis.gr
•► Φρέσκο ζυμάρι ζυμωμένο με μαγιά
•► 300 γραμ. στήθος κοτόπουλου
•► ½ κούπα παβλάκα **
•► ½ κουταλιάς σούπας παλαιωμένο μπαλσάμικο
•► Λίγο μαϊντανό
•► Λίγη αποξηραμένη μέντα
•► ½ κουταλιάς σούπας κύμινο
•► ½ κουταλιάς κόλιαντρο
•► ½ κουταλιάς σούπας αλάτι και ίση ποσότητα πιπεριού
•► ½ κουταλιάς ρίγανη,
•► ½ καρότο
•► 1 αγγούρι
Εκτέλεση:
Παρακολουθήστε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ το κάτωθι Video και ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ...!!!
Σημείωση: ** Η παβλάκα { προϊόν Σερβικής Κουζίνας } είναι μια παχιά ξινόκρεμα που όσο πιο λιπαρή είναι, τόσο πιο καλή είναι, κι επειδή εμείς δεν έχουμε αυτό το προϊόν, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γιαούρτι.
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii
e-storieskritis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου