Αν έκαψες το φαγητό, μην βιαστείς να το πετάξεις στα σκουπίδια. Βάλε το σε μια ωραία πιατέλα επάνω στο τραπέζι και άρχισε να το περιεργάζεσαι.
Πιθανόν, αν αφήσεις τη φαντασία σου (πολύ) ελεύθερη, να συνειδητοποιήσεις ότι μπροστά σου έχεις ένα… έργο τέχνης!
Καρβουνιασμένα μεζεδάκια και γλυκά
Δεν κάνουμε πλάκα. Η Deborah Henson-Conant (επαγγελματίας αρπίστρια) είδε τα καμένα φαγητά της ως έργα τέχνης και αποφάσισε να φτιάξει (με χιουμοριστική διάθεση) ένα μουσείο, προκειμένου να τα εκθέσει δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλους να τα θαυμάσουν.
Το ονόμασε (πώς αλλιώς;) Μουσείο Καμένου Φαγητού και έχει έδρα το Άρλινγκτον των ΗΠΑ. Μάλιστα διαθέτει και κατάστημα δώρων (με κούπες και μπλουζάκια διακοσμημένα με εικόνες καμένου φαγητού).
Το μότο του μουσείου είναι: «Βάλε το φαγητό να ψήνεται σε χαμηλή φωτιά και πάρε έναν μακρύ… υπνάκο».
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου