Μία τροφή - το αβοκάντο - που δεν έχει αντίπαλο ανάμεσα στα φρούτα, το πραγματικό φρούτο του Παραδείσου”.
Το αβοκάντο με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, τον υψηλό αριθμό φυτικών ινών και την προστασία που προσφέρει απέναντι στην αρτηριακή πίεση, είναι ένας “φίλος” που πρέπει να βρίσκεται συχνά στο τραπέζι μας.
Η συνταγή που ακολουθεί είναι μία φρέσκια σαλάτα, με βασικό υλικό το αβοκάντο και βραστά αυγά. Εύκολη, γρήγορη, δροσιστική, νόστιμη !!!
Υλικά:
•► 3 αυγά (βραστά-σφιχτά) καθαρισμένα και κομμένα κύβους
•► 150 γραμμάρια τυρί φέτα, κομμένο σε κύβους
•► 2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
•► 5-6 ντοματούλες, κομμένες στα δύο
•► 1 κρεμμύδι (αν έχετε κόκκινο καλύτερα), καθαρισμένο κομμένο σε ροδέλες
•► 1 λεμόνι, χυμός
•► 1 κουταλιά ελαιόλαδο
•► Πιπέρι
•► Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Σε μια σαλατιέρα βάζετε το κρεμμύδι, αυγά και τη φέτα
Προσθέτετε τις ντοματούλες και το αβοκάντο. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και λεμόνι, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
cookpad.com
•► 3 αυγά (βραστά-σφιχτά) καθαρισμένα και κομμένα κύβους
•► 150 γραμμάρια τυρί φέτα, κομμένο σε κύβους
•► 2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
•► 5-6 ντοματούλες, κομμένες στα δύο
•► 1 κρεμμύδι (αν έχετε κόκκινο καλύτερα), καθαρισμένο κομμένο σε ροδέλες
•► 1 λεμόνι, χυμός
•► 1 κουταλιά ελαιόλαδο
•► Πιπέρι
•► Λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Σε μια σαλατιέρα βάζετε το κρεμμύδι, αυγά και τη φέτα
Προσθέτετε τις ντοματούλες και το αβοκάντο. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και λεμόνι, λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Η Συνταγή απο George Adamides
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
cookpad.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου