Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή του αγγλικού τράιφλ που θα φτιάξετε γρήγορα και χωρίς κόπο χρησιμοποιώντας Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.
Υλικά:   { Για 6 Μερίδες }
•► 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
•► 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
•► 400 ml γάλα για την κρέμα
•► 6 μεγάλες φράουλες, σε φέτες + 18 ολόκληρες για το γαρνίρισμα
•► 5 κουτ. σούπας λικέρ φράουλα ή κονιάκ
•► 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
•► φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Ρίχνετε τις κομμένες φράουλες μαζί με τη ζάχαρη και το λικέρ σε ένα μπολάκι και αφήνετε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας αρκετά συχνά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το φρούτο να απορροφήσει λικέρ. Στραγγίζετε και κρατάτε το υγρό τους.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και τη μεταφέρετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Παίρνετε 6 χαμηλά ποτήρια και μοιράζετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Το περιχύνετε με λίγο από το λικέρ που κρατήσατε. Κατόπιν μοιράζετε τη μισή ποσότητα Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και από πάνω κομματάκια φράουλας.
Σκεπάζετε με την υπόλοιπη κρέμα και διακοσμείτε με 3 ολόκληρες φράουλες σε κάθε ποτήρι και φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου.
Αφήνετε τα trifle στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε!!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
•► 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
•► 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
•► 400 ml γάλα για την κρέμα
•► 6 μεγάλες φράουλες, σε φέτες + 18 ολόκληρες για το γαρνίρισμα
•► 5 κουτ. σούπας λικέρ φράουλα ή κονιάκ
•► 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
•► φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Ρίχνετε τις κομμένες φράουλες μαζί με τη ζάχαρη και το λικέρ σε ένα μπολάκι και αφήνετε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας αρκετά συχνά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το φρούτο να απορροφήσει λικέρ. Στραγγίζετε και κρατάτε το υγρό τους.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και τη μεταφέρετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής.
Παίρνετε 6 χαμηλά ποτήρια και μοιράζετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ. Το περιχύνετε με λίγο από το λικέρ που κρατήσατε. Κατόπιν μοιράζετε τη μισή ποσότητα Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και από πάνω κομματάκια φράουλας.
Σκεπάζετε με την υπόλοιπη κρέμα και διακοσμείτε με 3 ολόκληρες φράουλες σε κάθε ποτήρι και φυλλαράκια μέντας ή δυόσμου.
Αφήνετε τα trifle στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε!!!
Καλή Επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Η Συνταγή from Special Team OliveMagazine
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.grYou might also Like ... ...
← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου