Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Νέες εμπειρίες με τη χρήση Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας στην τεχνητή νοημοσύνη !!!



Για τις τελευταίες εξελίξεις της καινοτόμου τεχνολογίας Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας (ΕΦΓ) ενημέρωσε ο Δρ. Lukasz Slabinski, επικεφαλής του τμήματος τεχνητής νοημοσύνης του Ινστιτούτου Έρευνας και Ανάπτυξης της Samsung στην Πολωνία.

Η ενημέρωση έγινε μέσω του online science talk «Νέες εμπειρίες με τη χρήση της Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας στην Τεχνητή Νοημοσύνη», που διοργάνωσε η Samsung Electronics Hellas.

Ο Δρ. Slabinski επεσήμανε πως, χάρη στην ταχεία πρόοδο των 5G δικτύων και υπολογιστικών συστημάτων, σύντομα οι καταναλωτές θα επωφελούνται από την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών σε πολλαπλές συσκευές, οδηγώντας σε βελτιωμένη αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων και των συσκευών, με βάση την ανθρώπινη γλώσσα.

Χαρακτηριστικά, ο Δρ. Slabinski ανέφερε ότι στο μέλλον αναμένεται η καλύτερη δημιουργία κειμένου και η μετατροπή ομιλίας σε κείμενο, η ακριβέστερη εξατομίκευση με ενισχυμένη ασφάλεια προσωπικών δεδομένων, η αναβαθμισμένη υποστήριξη πελατών 24/7, η ευκολότερη διαχείριση IoT, αλλά και η συμβολή στην επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Κατά τη διάρκεια του science talk, ο Δρ. Slabinski υπενθύμισε ότι η τεχνολογία ΕΦΓ βρίσκει ήδη πρακτική χρήση σε ένα εύρος εφαρμογών στην καθημερινότητα: από την αναγνώριση και πρόβλεψη κειμένου κατά τη δακτυλογράφηση, τη συλλογή δεδομένων και στατιστικών σχετικά με τις προτιμήσεις του χρήστη, τα chatbots στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών και τους «έξυπνους» ψηφιακούς προσωπικούς βοηθούς.

Η Samsung, έχοντας αναγνωρίσει προ πολλού τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης, την αξιοποιεί ως κινητήριο δύναμη για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία διατηρεί σήμερα επτά κέντρα τεχνητής νοημοσύνης σε πέντε διαφορετικές χώρες: στη Νότια Κορέα (Σεούλ), στις Η.Π.Α. (Silicon Valley και Νέα Υόρκη), στο Ηνωμένο Βασίλειο (Cambridge), στον Καναδά (Τορόντο και Μόντρεαλ) και στη Ρωσία (Μόσχα).

Τα κέντρα αυτά διεξάγουν μελέτες που καλύπτουν την πλήρη γκάμα ανάπτυξης τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, μεταξύ των οποίων η υπολογιστική όραση, η γλωσσική κατανόηση, η ανάλυση δεδομένων, η ρομποτική και η μηχανική μάθηση.

Αντικείμενο της έρευνάς τους είναι η ανάπτυξη των δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης σε σημείο που να προσομοιάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ο απώτερος στόχος της Samsung κατά το σχεδιασμό ενός μέλλοντος με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης είναι ανθρωποκεντρικός: να προσθέσει αξία στις ζωές των ανθρώπων, με ασφαλή, εξυπηρετικό, διαδραστικό και εξατομικευμένο τρόπο, προσφέροντας ουσιαστική και προσιτή καινοτομία.

Υπενθυμίζεται ότι το online science talk διοργανώθηκε σε συνεργασία με το British Council και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS powered by Samsung, και τη συμμετοχή του Δρ. Κώστα Καρπούζη, Διευθυντή Ερευνών στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.


Το πλήρες περιεχόμενο του science talk είναι διαθέσιμο στη σελίδα που θα βρείτε ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια :