Ασυνήθιστος συνδυασμός. Ένα φαγητό μέ καταπληκτική γεύση και άρωμα !!!
Υλικά:
●► Μία πρέζα κάρυ
●► 100 γρ. τριμμένο κασέρι
●► 150 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα
●► 1 μέτριο κουνουπίδι
●► 250 γρ. μέτριο κριθαράκι
●► 200 γρ. Βιτάμ
●► Μία πρέζα πάπρικα
●► 1 κύβο ζωμό βοδινού
●► Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράσε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά, ώσπου να μαλακώσει τέλος πάντων.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράσε για 20 λεπτά περίπου το κριθαράκι με 2 φλιτζάνια νερό, τον κύβο ζωμό βοδινού, πιπέρι και τη μισή ποσότητα από το Βιτάμ.
Βάλε τέλος στη μέση ενός πυρίμαχου σκεύους το κουνουπίδι, γύρω το κριθαράκι, από πάνω τα τυριά, το υπόλοιπο ιτάμ λιωμένο, το κάρυ και την πάπρικα, και βάλε το σκεύος στο γκριλ ώσπου να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει το κουνουπίδι. Σέρβιρε αμέσως !!!!
cookoo.gr
●► Μία πρέζα κάρυ
●► 100 γρ. τριμμένο κασέρι
●► 150 γρ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα
●► 1 μέτριο κουνουπίδι
●► 250 γρ. μέτριο κριθαράκι
●► 200 γρ. Βιτάμ
●► Μία πρέζα πάπρικα
●► 1 κύβο ζωμό βοδινού
●► Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράσε το κουνουπίδι σε αλατισμένο νερό για 15 λεπτά, ώσπου να μαλακώσει τέλος πάντων.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βράσε για 20 λεπτά περίπου το κριθαράκι με 2 φλιτζάνια νερό, τον κύβο ζωμό βοδινού, πιπέρι και τη μισή ποσότητα από το Βιτάμ.
Βάλε τέλος στη μέση ενός πυρίμαχου σκεύους το κουνουπίδι, γύρω το κριθαράκι, από πάνω τα τυριά, το υπόλοιπο ιτάμ λιωμένο, το κάρυ και την πάπρικα, και βάλε το σκεύος στο γκριλ ώσπου να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει το κουνουπίδι. Σέρβιρε αμέσως !!!!
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
cookoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου