Πρόκειται για μιά καλοκαιρινή, δροσερή, σαλάτα, η οποία γίνεται τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όσο δηλαδή είναι πολύ ξινές οι αγουρίδες. Μπορεί να γαρνιριστεί με ψιλοκομμένο μαϊντανό !!!
Υλικά:
•► 1 κιλό πιπεριές
•► λίγες αγουρίδες
•► 1-2 σκελίδες σκόρδο
•► ελαιόλαδο
•► αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πιπεριές για 10-15 λεπτά. Τις τεμαχίζουμε σε πιατέλα.
Λιώνουμε τις αγουρίδες σε γουδί και στραγγίζουμε το ζωμό τους.
Προσθέτουμε αυτό το ζωμό στις πιπεριές μαζί με αλάτι, λάδι και λιωμένο σκόρδο.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii
chrysavgivoiou
•► 1 κιλό πιπεριές
•► λίγες αγουρίδες
•► 1-2 σκελίδες σκόρδο
•► ελαιόλαδο
•► αλάτι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πιπεριές για 10-15 λεπτά. Τις τεμαχίζουμε σε πιατέλα.
Λιώνουμε τις αγουρίδες σε γουδί και στραγγίζουμε το ζωμό τους.
Προσθέτουμε αυτό το ζωμό στις πιπεριές μαζί με αλάτι, λάδι και λιωμένο σκόρδο.
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii
chrysavgivoiou
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου