Τα φρούτα Camu Camu έχουν περισσότερη βιταμίνη C από οποιοδήποτε άλλο γνωστό φρούτο στον κόσμο και έως 30 - 60 φορές περισσότερη από ένα πορτοκάλι.
Λόγω της συγκέντρωσης βιταμίνης C, των αντιοξειδωτικών και των φυτοχημικών που περιέχουν, έχουν μια σειρά από ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό.
Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλουν στη διατήρηση υγιών ούλων, ματιών και δέρματος, έχουν αντισηπτική δράση. Περιέχουν, επίσης, αμινοξέα και σε σημαντικά επίπεδα β-καροτένιο, ασβέστιο, σίδηρο, νιασίνη, φώσφορο, ριβοφλαβίνη και θειαμίνη.
Θεωρούνται ως φυσικά αντικαταθλιπτικά, γιατί επιδρούν στον εγκέφαλο ενεργοποιώντας τις χημικές ουσίες που σχετίζονται με τη βελτίωση τη διάθεσής μας.
Η πιο σημαντική ιδιότητα του Camu Camu φρούτου είναι η εξαιρετική περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, περιέχη 75% περοσσότερη βιταμινη C απο την acerola.
Επομένως αυτό το δημοφιλές προϊόν χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία γρίπης και κρυωμάτων.
Καταπολεμούν το διαβήτη, το άσθμα, την αρτηριοσκλήρωση, την ασθένεια του Πάρκινσον, μειώνουν τις φλεγμονές, βελτιώνουν το αναπνευστικό, βοηθούν στην πνευματική εγρήγορση και διαύγεια, δρουν κατά του ιού του έρπητα.
Επιστημονικές πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ.
Σημαντική Σημείωση: Οι πληροφορίες που παρέχονται στο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ αυτό – αλλά και στην συγκεκριμένη ΑΝΑΡΤΗΣΗ - έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας !!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου