Αυτά τα λεμόνια γεμιστά με τόνο είναι μια όμορφη πινελιά γεύσης και χρώματος στο τραπέζι σας. Δοκιμάστε τα !!!
Υλικά:
•► 3 λεμόνια
•► 160 γραμμ. τόνος σε λάδι
•► 30 γραμμ. βούτυρο
•► 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
•► 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
•► Μαϊντανό, αλάτι
Εκτέλεση:
Πλύνετε τα λεμόνια, κόψτε τα καπάκια και, με τη βοήθεια ενός κουταλιού αδειάστε τα εντελώς.
Σε ένα μπλέντερ, βάλτε τον τόνο καλά στραγγισμένο από το λάδι, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού, την κάπαρη, το βούτυρο και το μαϊντανό.
Ανακατεύουμε μέχρι να αφρίσει, στη συνέχεια, προσθέστε το αλάτι και τη μαγιονέζα.
Γεμίζουμε τα λεμόνια με την κρέμα τόνου.
Βάλτε τα καπάκια τους και καλύψτε τα με πλαστική μεμβράνη, και τοποθετήστε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Μόλις σκληρύνουν, κόβουμε σε φέτες.
Στη συνέχεια, σερβίρετε τα λεμόνια γεμιστά με τόνο !!!!!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
melitzolithos.gr
•► 3 λεμόνια
•► 160 γραμμ. τόνος σε λάδι
•► 30 γραμμ. βούτυρο
•► 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
•► 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
•► Μαϊντανό, αλάτι
Εκτέλεση:
Πλύνετε τα λεμόνια, κόψτε τα καπάκια και, με τη βοήθεια ενός κουταλιού αδειάστε τα εντελώς.
Σε ένα μπλέντερ, βάλτε τον τόνο καλά στραγγισμένο από το λάδι, 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού, την κάπαρη, το βούτυρο και το μαϊντανό.
Ανακατεύουμε μέχρι να αφρίσει, στη συνέχεια, προσθέστε το αλάτι και τη μαγιονέζα.
Γεμίζουμε τα λεμόνια με την κρέμα τόνου.
Βάλτε τα καπάκια τους και καλύψτε τα με πλαστική μεμβράνη, και τοποθετήστε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
Μόλις σκληρύνουν, κόβουμε σε φέτες.
Στη συνέχεια, σερβίρετε τα λεμόνια γεμιστά με τόνο !!!!!!
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
melitzolithos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου