Γλυκό με Nutella και διογκωμένο ρύζι, δεν απαιτεί πολύ χρόνο ούτε προσπάθεια για την προετοιμασία. Δοκιμάστε το !!!
Υλικά:
•► 200 ml κρέμα γάλακτος
•► 50 γραμ. ζάχαρη άχνη
•► 1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ
•► 30 γραμ. διογκωμένο ρύζι
•► 100 γραμ. Nutella
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα πολύ κρύα από το ψυγείο, στη συνέχεια, προσθέστε στο μπολ με τη ζάχαρη άχνη και το στιγμιαίο καφέ.
Ανακατεύουμε απαλά, από τα κάτω προς τα πάνω.
Καλύψτε με τη βάση με Nutella. Χρησιμοποιήστε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού Nutella για κάθε ένα καλούπι. Μοιράζετε το μείγμα !!!
Βάλτε το διογκωμένο ρύζι σε ένα μπολ και προσθέτουμε την υπόλοιπη μερέντα.
Ανακατεύουμε με το καφέ και το διογκωμένο ρύζι.
Βάλτε στην κατάψυξη να σκληρύνει για τουλάχιστον 4 ώρες.
Στη συνέχεια το γυρνάμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
melitzolithos.gr
•► 200 ml κρέμα γάλακτος
•► 50 γραμ. ζάχαρη άχνη
•► 1 κουταλάκι στιγμιαίο καφέ
•► 30 γραμ. διογκωμένο ρύζι
•► 100 γραμ. Nutella
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα πολύ κρύα από το ψυγείο, στη συνέχεια, προσθέστε στο μπολ με τη ζάχαρη άχνη και το στιγμιαίο καφέ.
Ανακατεύουμε απαλά, από τα κάτω προς τα πάνω.
Καλύψτε με τη βάση με Nutella. Χρησιμοποιήστε περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού Nutella για κάθε ένα καλούπι. Μοιράζετε το μείγμα !!!
Βάλτε το διογκωμένο ρύζι σε ένα μπολ και προσθέτουμε την υπόλοιπη μερέντα.
Ανακατεύουμε με το καφέ και το διογκωμένο ρύζι.
Βάλτε στην κατάψυξη να σκληρύνει για τουλάχιστον 4 ώρες.
Στη συνέχεια το γυρνάμε απαλά και σερβίρουμε αμέσως !!!
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
melitzolithos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου