Ένα smoothie με ιδιαίτερη, ελαφρώς πικάντικη γεύση. Βέβαια, αν το προτιμάτε γλυκό και καθόλου καυτερό, μπορείτε να το γλυκάνετε με αραιωμένη ζάχαρη ή μέλι.
Υλικά: { Για 4 Μερίδες }
•► 2 αβοκάντο
•► χυμό από 2 λάιμ
•► ξύσμα από 2 λάιμ
•► λίγο τζίντζερ ξυσμένο
•► 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι παγωμένο
•► λίγη μέντα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα αβοκάντο, τα κόβετε σε κομμάτια και τα ρίχνετε στο μπλέντερ.
Σαπουνίζετε και στεγνώνετε τα λάιμ. Ξύνετε τη φλούδα τους και τη ρίχνετε στο μπλέντερ. Στύβετε τα λάιμς και προσθέτετε και το χυμό τους στο μπλέντερ μαζί με το 1 φλιτζάνι παγωμένο πράσινο τσάι και 3-4 φυλλαράκια μέντας.
Πολτοποιείτε το μίγμα. Αν το θεωρείτε απαραίτητο προσθέτετε επιπλέον πράσινο τσάι και χτυπάτε για λίγο ακόμη. Μοιράζετε το μίγμα σε 4 ποτήρια με πάγο και σερβίρετε διακοσμώντας με φυλλαράκια μέντας.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.gr
•► 2 αβοκάντο
•► χυμό από 2 λάιμ
•► ξύσμα από 2 λάιμ
•► λίγο τζίντζερ ξυσμένο
•► 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι παγωμένο
•► λίγη μέντα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα αβοκάντο, τα κόβετε σε κομμάτια και τα ρίχνετε στο μπλέντερ.
Σαπουνίζετε και στεγνώνετε τα λάιμ. Ξύνετε τη φλούδα τους και τη ρίχνετε στο μπλέντερ. Στύβετε τα λάιμς και προσθέτετε και το χυμό τους στο μπλέντερ μαζί με το 1 φλιτζάνι παγωμένο πράσινο τσάι και 3-4 φυλλαράκια μέντας.
Πολτοποιείτε το μίγμα. Αν το θεωρείτε απαραίτητο προσθέτετε επιπλέον πράσινο τσάι και χτυπάτε για λίγο ακόμη. Μοιράζετε το μίγμα σε 4 ποτήρια με πάγο και σερβίρετε διακοσμώντας με φυλλαράκια μέντας.
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου