Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Τάρτα σοκολάτας ,σκέτη ΑΠΟΛΑΥΣΗ,
με φυστικοβούτυρο και καραμέλα !!!



ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ … Να χωθώ στον καναπέ μου με μια κούπα ζεστό καφέ και ένα κομμάτι τάρτα σοκολάτα.

Η τάρτα μου είναι παγωμένη. Έμεινε στο ψυγείο όλο το βράδυ για να σφίξει σωστά. Όσο και να την αφήσεις, πάλι βελούδινη θα είναι η γκανάς σοκολάτας.

Η καραμέλα με Φυστικοβούτυρο Αφοί Χαϊτογλου Απαλό θα σφίξει καλά, τόσο ώστε να σου κολλήσει ελαφρώς στα δόντια, όπως πρέπει. Η βάση αλμυρή σπάει τη γλύκα και τη μονοτονία, κάνει την τσαχπινιά της.

Μια μπουκιά κρύα τάρτα και μια γουλιά ζεστού καφέ. Λιώνουν όλα στο στόμα, συγκλονίζουν με τον αναπάντεχο συνδυασμό τους. Το φθινόπωρο στην πόλη είναι όμορφο, ήρεμο, δημιουργικό… ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !!!!

Υλικά:   { Για 8 Μερίδες }

Για τη βάση

•► 190 γρ. κρακεράκια
•► 30 γρ. ζάχαρη
•► 70 γρ. βούτυρο, λιωμένο

Για τη γέμιση

•► 110 γρ. ζάχαρη καστανή
•► 1 κ.σ. ζάχαρη λευκή
•► 70 ml κρέμα γάλακτος
•► 35 γρ. βούτυρο
•► 2 κ.σ. Φυστικοβούτυρο Αφοί Χαΐτογλου Απαλό

Για την επικάλυψη

•► 150 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
•► 140 ml κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τη βάση: Σε επεξεργαστή τροφίμων (μούλτι) βάζουμε τα κρακεράκια με τη ζάχαρη και τα αλέθουμε. Μεταφέρουμε το περιεχόμενο σε μπολ και το περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.

Πιέζουμε την τριφτή ζύμη στον πάτο και τα τοιχώματα βουτυρωμένης ταρτιέρας. Ψήνουμε τη βάση σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180oC, για 10-12 λεπτά. Την αφήνουμε να κρυώσει.

Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Βάζουμε σε κατσαρόλα την καστανή και τη λευκή ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Ζεσταίνουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 4 λεπτά. Προσθέτουμε το Φυστικοβούτυρο Αφοί Χαΐτογλου Απαλό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3-4 λεπτά επιπλέον.

Αποσύρουμε τη γέμιση από τη φωτιά και τη ρίχνουμε πάνω στη βάση. Την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

Ετοιμάζουμε την επικάλυψη: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο πριν βράσει αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη κουβερτούρα, την αφήνουμε να σταθεί για 2 λεπτά κι έπειτα ανακατεύουμε απαλά μέχρι να έχουμε ένα λείο σοκολατένιο μείγμα.

Περιχύνουμε με τη σοκολάτα τη γέμιση ομοιόμορφα. Την αφήνουμε να κρυώσει και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.




Δείτε το κάτωθι κατατοπιστικό video… …




Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!


Η Συνταγή από Madame Ginger ~ Food Styling: Μαριλού Παντάκη

Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη

madameginger.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :