Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Μαρμελάδα αχλάδι με κόκκινο κρασί !!!



Μια μαρμελάδα με ιδιαίτερη νοστιμιά, με τη γλύκα της μαυροδάφνης να την κάνει πραγματικά ξεχωριστή !!!

Υλικά:

•► 500 γρ. αχλάδια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
•► 1 λοβό βανίλιας
•► 500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
•► 1 ξυλάκι κανέλα
•► 150 ml μαυροδάφνη

Εκτέλεση:

Κόβετε το λοβό της βανίλιας κατά μήκος και χρησιμοποιώντας ένα μυτερό μαχαιράκι «ξύνετε» τα σποράκια σε ένα σκεύος. Ρίχνετε και τα ψιλοκομμένα αχλάδια και ανακατεύετε μια φορά.

Προσθέτετε και τη ζάχαρη καλύπτοντας τα αχλάδια και τα σκεπάζετε με μεμβράνη. Τα αφήνετε για περίπου 5 ώρες για να βγάλουν το χυμό τους.

Στη συνέχεια, τα βάζετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε το ξύλο κανέλας και τη μαυροδάφνη. Ανακατεύετε κατά διαστήματα και τα αφήνετε να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά. Η μαρμελάδα θα είναι έτοιμη όταν θα έχει εξατμιστεί το μεγαλύτερο ποσοστό υγρασίας.

Αφαιρείτε το ξυλάκι κανέλας και μοιράζετε τη μαρμελάδα σε αποστειρωμένα βάζα όσο είναι ακόμα ζεστή, χωρίς να αφήσετε κενό στο καπάκι. Διατηρείτε τη μαρμελάδα στη συντήρηση.


Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!


Η Συνταγή από Δημήτρης Χρονόπουλος ~ Food Styling: Αντωνία Κατή

Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη

olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :