Ένα νηστίσιμο και ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ και πανεύκολο γλυκάκι που θα φτιάξετε σε μόλις 15 λεπτά !!!
Υλικά:   { Για 4 Μερίδες }
•► 250 γρ. χαλβά με γεύση βανίλια, θρυμματισμένο
•► 300 γρ. φυτική κρέμα
•► 4 κουτ. σούπας ταχίνι
•► 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση:
Χτυπάτε τη φυτική κρέμα στο μίξερ μέχρι να σφίξει.
Ρίχνετε το χαλβά σε ένα μούλτι, προσθέτετε το ταχίνι, ½ κουτ. γλυκού από την κανέλα και τον πολτοποιείτε.
Ενώνετε με τη βοήθεια μιας μαριζ { σπάτουλα-εργαλείο Ζαχαροπλαστικής } τα δύο μίγματα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μοιράζετε το τελικό μίγμα σε ποτήρια πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κανέλα και βάζετε το γλυκάκι στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε .
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.gr
•► 250 γρ. χαλβά με γεύση βανίλια, θρυμματισμένο
•► 300 γρ. φυτική κρέμα
•► 4 κουτ. σούπας ταχίνι
•► 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση:
Χτυπάτε τη φυτική κρέμα στο μίξερ μέχρι να σφίξει.
Ρίχνετε το χαλβά σε ένα μούλτι, προσθέτετε το ταχίνι, ½ κουτ. γλυκού από την κανέλα και τον πολτοποιείτε.
Ενώνετε με τη βοήθεια μιας μαριζ { σπάτουλα-εργαλείο Ζαχαροπλαστικής } τα δύο μίγματα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μοιράζετε το τελικό μίγμα σε ποτήρια πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη κανέλα και βάζετε το γλυκάκι στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε .
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Η Συνταγή απο Ντίνα Νικολάου ~ Food Styling: Αντωνία Κατή
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου