Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Bosch Deepfield Connect: Η τεχνολογία
στην υπηρεσία της αγροτικής παραγωγής !!!



Σύμφωνα με έρευνες, το γάλα συγκαταλέγεται μεταξύ των τροφίμων με τη μεγαλύτερη κατανάλωση παγκοσμίως.

Πως όμως από τον παραγωγό καταλήγει στο ποτήρι μας και είναι ασφαλές προς κατανάλωση;

Η διαδρομή του γάλακτος μέχρι να φτάσει στον καταναλωτή είναι μεγάλη. Το γάλα αποθηκεύεται σε δεξαμενές έως και τρεις μέρες προτού διοχετευτεί στο ψυγείο ενός σούπερ μάρκετ ή οδηγηθεί σε περαιτέρω επεξεργασία.

Αυτή η διαδρομή ωστόσο, ενέχει σημαντικούς κινδύνους καθώς μικροοργανισμοί και αλλοιώσεις μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα του προϊόντος.

Τους κινδύνους αυτούς έρχεται να περιορίσει η Bosch, με ένα νέο σύστημα ελέγχου γάλακτος, το Deepfield Connect που στηριζόμενο στους αισθητήρες, παρέχει έναν έξτρα μηχανισμό διασφάλισης ποιότητας στους παραγωγούς γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ας δούμε όμως πως λειτουργεί...

Οι δεξαμενές αποθήκευσης και επεξεργασίας γάλακτος (Σιλό) έχουν συνήθως πολλές εσοχές που σφραγίζονται με πλαστικά καλύμματα.

Η Βosch εξοπλίζει αυτά τα πλαστικά καλύμματα με υπέρυθρους αισθητήρες που συλλέγουν τα δεδομένα μετρήσεων και τα στέλνουν στο Bosch IoT Cloud, όπου γίνεται η επεξεργασία και στη συνέχεια η μεταφορά τους στο smart phone του γαλακτοπαραγωγού.

Συγκεκριμένα οι αισθητήρες της Bosch μετρούν συνεχώς τη θερμοκρασία του γάλακτος ενώ λαμβάνουν χώρα οι διάφορες διαδικασίες επεξεργασίας του, όπως αυτή της ανάδευσης, του καθαρισμού και της ψύξης.

Είναι πολύ σημαντικό η θερμοκρασία του γάλακτος να μην υπερβεί για αρκετές ώρες τους 4οC. Αν συμβεί αυτό, τότε ο αριθμός των μικροβίων θα αυξηθεί και το γάλα θα είναι ακατάλληλο προς κατανάλωση.

Επιπλέον όταν σημειωθεί βλάβη στο σύστημα ψύξης, μια εφαρμογή (app) της Bosch ενημερώνει τους παραγωγούς γάλακτος ώστε να δράσουν έγκαιρα πριν ξινίσει το γάλα.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του συστήματος ελέγχου Bosch Deepfield Connect είναι ότι είναι συμβατό και με οποιοδήποτε βυτίο γάλακτος ανεξαρτήτως μοντέλου, κατασκευαστή και παλαιότητας. Κατά αυτόν τον τρόπο, τα παλιότερα βυτία γάλακτος εξοπλίζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία με χαμηλό κόστος.

Το νέο σύστημα ελέγχου γάλακτος Deepfield Connect της Bosch παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό, στην έκθεση Agritechnica ενώ το λανσάρισμα του στην αγορά αναμένεται για τις αρχές του 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια :