Παγωτό με δύο συστατικά και χωρίς παγωτομηχανή; Υπάρχει και σου έχουμε τη συνταγή. Για πάμε... στο ΠΙ & ΦΙ λέμε !!!!
Υλικά:
•► 4 μεγάλες πολύ ώριμες μπανάνες
•► 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες.
Τις απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε το ταψί στη κατάψυξη για μία με δύο ώρες.
Ρίχνουμε τις μπανάνες στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουν τη μορφή κρέμας.
Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε λίγο ακόμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Απλώνουμε το μίγμα σε φόρμα για cake και παγώνουμε για μια ώρα.
Σερβίρουμε με λίγο φυστικοβούτυρο ακόμα !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.gr , The Eaters
•► 4 μεγάλες πολύ ώριμες μπανάνες
•► 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες.
Τις απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε το ταψί στη κατάψυξη για μία με δύο ώρες.
Ρίχνουμε τις μπανάνες στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουν τη μορφή κρέμας.
Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και χτυπάμε λίγο ακόμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Απλώνουμε το μίγμα σε φόρμα για cake και παγώνουμε για μια ώρα.
Σερβίρουμε με λίγο φυστικοβούτυρο ακόμα !!!
Δείτε το κάτωθι κατατοπιστικό Video... ...
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Η Συνταγή από The Eaters
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.gr , The Eaters
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου