Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Brownies σοκολάτα με φιστίκια Αιγίνης...
αλα OliveMagazine !!!



Ζουμερό και τόσο σοκολατένιο, το brownie είναι ένα γλυκό που έχει αγαπηθεί με πάθος από μικρούς και μεγάλους. Μαζί με μια μπάλα παγωτό είναι το τέλειο επιδόρπιο.

Σκέτο κομμένο σε πιο οικονομικό κομμάτι είναι τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ και απαραίτητο στον μπουφέ ενός πλούσιου brunch.

Υλικά:   { Για 1 ταψάκι }

•► 225 γρ. βούτυρο
•► 125 γρ. κουβερτούρα
•► 225 γρ. ζάχαρη
•► 4 αβγά
•► 15 γρ. κακάο
•► 145 γρ. αλεύρι μαλακό
•► 100 γρ. ψίχα από φιστίκια Αιγίνης
•► 250 γρ. λιωμένη σοκολάτα γάλακτος
•► 350 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Βάζετε το βούτυρο και την κουβερτούρα σε ένα μεταλλικό μπολ και το βάζετε πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που σιγοβράζει χωρίς να το ακουμπάει (μπεν μαρί) μέχρι να λιώσουν. Ενδιάμεσα ανακατεύετε με σπάτουλα.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ντύνετε με χαρτί ψησίματος ένα ταψάκι διαστάσεων 28x21εκ.

Βάζετε στο μίξερ το σύρμα και χτυπάτε τα αβγά και τη ζάχαρη μέχρι να φουσκώσουν. Στο μεταξύ ανακατεύετε μέσα σε ένα μπολ με το σύρμα το αλεύρι με το κακάο και τα φιστίκια Αιγίνης.

Σταματάτε τη λειτουργία του μίξερ και προσθέτετε το μίγμα με το βούτυρο και την κουβερτούρα που έχετε λιώσει.

Έπειτα ρίχνετε το μίγμα με το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά με μια σπάτουλα να ομογενοποιηθούν τα υλικά και αδειάζετε το μίγμα στο ταψί με το αντικολλητικό.

Το αφήνετε για 15 λεπτά περίπου στο ταψί ώσπου να πιάσει μια κρούστα, και ύστερα το ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 12-15 λεπτά.

Στο μεταξύ ετοιμάζετε τη σάλτσα: Βάζετε τη σοκολάτα γάλακτος σε ένα μπολ και την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι πάνω σε μέτρια φωτιά.

Μόλις πάρει βράση η κρέμα γάλακτος την τραβάτε από τη φωτιά και τη ρίχνετε σιγά σιγά στη σοκολάτα, ανακατεύοντας μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Αφού κρυώσει το γλυκό το κόβετε σε κομμάτια και το σερβίρετε με τη σάλτσα σοκολάτας, συνοδεύοντας εάν το επιθυμείτε με κάποιο παγωτό της επιλογής σας.

Tips:

•► Μπορείτε να διατηρήσετε το brownies στο ψυγείο, σε περίπτωση που δεν καταναλωθεί την ίδια ημέρα. Την επόμενη θα το σερβίρετε αφού το ζεστάνετε λίγο στα μικροκύματα.

•► Μπορείτε ακόμη να αντικαταστήσετε τα φιστίκια με άλλους ξηρούς καρπούς της επιλογής σας.


Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!


Η Συνταγή απο Δημήτρης Χρονόπουλος ~ Φωτογραφία/ Food Styling: Αντωνία Κατή

Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη

You might also Like... ...

•► Δείτε κ. α. Συνταγές του Δημήτρη Χρονόπουλου

•► Δείτε κ. α. Συνταγές της Γεωργίας Κοφινά

•► Συνταγές και άρθρα για κέικ λαδιού !!!

•► 18 πολίτικα γλυκά που δεν χορταίνουμε ποτέ !!!

•► Κλασικός μπακλαβάς !!!

•► Συνταγές και άρθρα για φιστίκια Αιγίνης !!!

olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :