Το ωραιότερο μοσχάρι που θα έχεις φτιάξει. Tα παιδιά θα το λατρέψουν !!!
Υλικά:   { Για 4 Μερίδες }
•► 1 κιλό μοσχάρι
•► 1/3 κούπας ελαιόλαδο
•► 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα
•► 1 σκελίδα σκόρδο
•► 1 κούπα λευκό κρασί
•► 4-5 γαρύφαλλα
•► 1 κ.σ. μέλι
•► Λίγο αλάτι
•► Λίγο φρέσκο πιπέρι
•► 1 κ.σ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το μοσχάρι.
Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1-1 ½ ώρα.
Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνουμε στο φαγητό, το ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 4-5 λεπτά.
Το συνοδεύουμε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
mamak-nows.olivemagazine.gr
•► 1 κιλό μοσχάρι
•► 1/3 κούπας ελαιόλαδο
•► 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα
•► 1 σκελίδα σκόρδο
•► 1 κούπα λευκό κρασί
•► 4-5 γαρύφαλλα
•► 1 κ.σ. μέλι
•► Λίγο αλάτι
•► Λίγο φρέσκο πιπέρι
•► 1 κ.σ. κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το μοσχάρι.
Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1-1 ½ ώρα.
Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνουμε στο φαγητό, το ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 4-5 λεπτά.
Το συνοδεύουμε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.
Καλή επιτυχία ~ ΚαλοΦάγωτο να σας είναι !!!
Η Συνταγή από Θέμις Καρδιόλακα
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
You might also Like ... ...
← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
mamak-nows.olivemagazine.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου