Μια συνταγή που μαγειρεύεται όλο το χρόνο! Πολλές οι συνταγές, με διαφορετικές πινελιές που κάθε νοικοκυρά προσθέτει... …
Αυτό το σαγανάκι διαφέρει, γιατί εμπεριέχει μανιτάρια και γιατί ψήνεται στο φούρνο! Δοκιμάστε το !!!
Υλικά:
•► 500 γρ. μύδια
•► 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
•► 2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
•► 500 γρ. μανιτάρια διάφορα σε φέτες
•► 2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
•► 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
•► 2 κ. σ πικάντικη μουστάρδα
•► 1 ποτήρι λευκό κρασί
•► 2 κ.σ. ελαιόλαδο
•► 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
•► Λίγο μαϊντανό, αλάτι, κάρυ, μπούκοβο
Εκτέλεση:
Αριαδιάζουμε σε ένα σαγανάκι, όλα τα παραπάνω υλικά εκτός την παρμεζάνα. Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς θερμό αέρα για 20 λεπτά.
Μόλις ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής, ψωμάκι, τσιπουράκι και καλή παρέα.
Περισσότερες συνταγές της Δέσποινας και μυστικά επιτυχίας, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο fb «Η Γωνία της Δεσποινιώς»
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
ewoman.gr
•► 500 γρ. μύδια
•► 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
•► 2 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
•► 500 γρ. μανιτάρια διάφορα σε φέτες
•► 2 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
•► 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
•► 2 κ. σ πικάντικη μουστάρδα
•► 1 ποτήρι λευκό κρασί
•► 2 κ.σ. ελαιόλαδο
•► 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
•► Λίγο μαϊντανό, αλάτι, κάρυ, μπούκοβο
Εκτέλεση:
Αριαδιάζουμε σε ένα σαγανάκι, όλα τα παραπάνω υλικά εκτός την παρμεζάνα. Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς θερμό αέρα για 20 λεπτά.
Μόλις ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο και το πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής, ψωμάκι, τσιπουράκι και καλή παρέα.
Περισσότερες συνταγές της Δέσποινας και μυστικά επιτυχίας, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο fb «Η Γωνία της Δεσποινιώς»
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!
Η Συνταγή από Δέσποινα Παρασίδου
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
ewoman.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου