Το πιο νόστιμο και δροσερό καλοκαιρινό επιδόρπιο με γιαούρτι.
Μπορεί να γίνει με ό,τι φρούτο τραβάει η όρεξή μας !!!
Υλικά:   { Για 3 άτομα }
•► 50 γρ. νιφάδες βρώμης
•► 2 κ.σ. ηλιόσπορος
•► 1 κ.σ. κολοκυθόσπορος
•► 3 γεμάτες μέλι
•► 1 κεσεδάκι γιαούρτι
•► 1 μπανάνα
•► 1 ακτινίδιο
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη μπανάνα και το ακτινίδιο σε τετραγωνάκια.
Τοποθετούμε τις νιφάδες βρώμης σε ένα τηγάνι και τις αφήνουμε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας για να μην καούν.
Προσθέτουμε τον ηλιόσπορο και τον κολοκυθόσπορο, ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα (3 λεπτά περίπου).
Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να μελωθούν όλοι οι σπόροι και τους αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.
Τοποθετούμε σε ποτηράκια το μείγμα των σπόρων, από πάνω το γιαούρτι και από επάνω τα φρούτα.
Σημείωση: Gluten Free
Η Συνταγή από Θέμις Καρδιόλακα
mamaknows
•► 50 γρ. νιφάδες βρώμης
•► 2 κ.σ. ηλιόσπορος
•► 1 κ.σ. κολοκυθόσπορος
•► 3 γεμάτες μέλι
•► 1 κεσεδάκι γιαούρτι
•► 1 μπανάνα
•► 1 ακτινίδιο
Εκτέλεση:
Κόβουμε τη μπανάνα και το ακτινίδιο σε τετραγωνάκια.
Τοποθετούμε τις νιφάδες βρώμης σε ένα τηγάνι και τις αφήνουμε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας για να μην καούν.
Προσθέτουμε τον ηλιόσπορο και τον κολοκυθόσπορο, ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο χρώμα (3 λεπτά περίπου).
Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε το μέλι.
Ανακατεύουμε μέχρι να μελωθούν όλοι οι σπόροι και τους αφήνουμε να κρυώσουν λίγο.
Τοποθετούμε σε ποτηράκια το μείγμα των σπόρων, από πάνω το γιαούρτι και από επάνω τα φρούτα.
Σημείωση: Gluten Free
Καλή επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Η Συνταγή από Θέμις Καρδιόλακα
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρηYou might also Like ... ...
← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
mamaknows
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου