Μια διαφορετική φρουτοσαλάτα , με ποικιλία ψιλοκομμένων φρούτων μέσα σε λαχταριστό χυμό. Σαν μία διαφορετική σούπα μινεστρόνε, δηλαδή.
Υλικά:   { Μερίδες: για μια μεγάλη σουπιέρα }
•► 200 γρ. πεπόνι
•► 2 ροδάκινα μεγάλα
•► 2 αχλάδια
•► 1 μήλο
•► 2 ακτινίδια
•► 6 βερίκοκα
•► 10 φράουλες μέτριες
•► 1 μάνγκο
•► 1 μπανάνα
•► 1 νεροπότηρο χυμό πορτοκάλι φρέσκο
•► 3 κουτ. σούπας σιρόπι γρεναδίνης
•► 1 σφηνάκι ρούμι άσπρο
•► 1 φλιτζανάκι του καφέ άχνη ζάχαρη (προαιρετικά)
Για τη διακόσμηση
•► παγωτό βανίλια
•► φυλλαράκια δυόσμου
Εκτέλεση:
Καθαρίστε τα φρούτα από τις φλούδες τους και τα κουκουτσάκια τους και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια.
Τα ρίχνετε όλα μαζί μέσα σε ένα πολύ μεγάλο μπολ. Περιχύνετε με το χυμό πορτοκάλι καλά σουρωμένο, το σιρόπι γρεναδίνης και το ρούμι. Εάν είστε φίλοι του πολύ γλυκού, προσθέτετε και την άχνη ζάχαρη.
Ανακατεύετε με δύο κουτάλια και βάζετε το μπολ στο ψυγείο να κρυώσει, τουλάχιστον για 4 ώρες. Η σαλάτα σας θα κατε-βάσει τα ζουμάκια της και θα γίνει μια υπέροχη σούπα «μινεστρόνε».
Τη σερβίρετε σε μικρά μπολ μαζί με μια μπάλα παγωτό βανίλια στη μέση και, αν θέλετε, τη διακοσμείτε με φυλλαράκια δυό-σμου.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
•► 200 γρ. πεπόνι
•► 2 ροδάκινα μεγάλα
•► 2 αχλάδια
•► 1 μήλο
•► 2 ακτινίδια
•► 6 βερίκοκα
•► 10 φράουλες μέτριες
•► 1 μάνγκο
•► 1 μπανάνα
•► 1 νεροπότηρο χυμό πορτοκάλι φρέσκο
•► 3 κουτ. σούπας σιρόπι γρεναδίνης
•► 1 σφηνάκι ρούμι άσπρο
•► 1 φλιτζανάκι του καφέ άχνη ζάχαρη (προαιρετικά)
Για τη διακόσμηση
•► παγωτό βανίλια
•► φυλλαράκια δυόσμου
Εκτέλεση:
Καθαρίστε τα φρούτα από τις φλούδες τους και τα κουκουτσάκια τους και κόψτε τα σε μικρά κομμάτια.
Τα ρίχνετε όλα μαζί μέσα σε ένα πολύ μεγάλο μπολ. Περιχύνετε με το χυμό πορτοκάλι καλά σουρωμένο, το σιρόπι γρεναδίνης και το ρούμι. Εάν είστε φίλοι του πολύ γλυκού, προσθέτετε και την άχνη ζάχαρη.
Ανακατεύετε με δύο κουτάλια και βάζετε το μπολ στο ψυγείο να κρυώσει, τουλάχιστον για 4 ώρες. Η σαλάτα σας θα κατε-βάσει τα ζουμάκια της και θα γίνει μια υπέροχη σούπα «μινεστρόνε».
Τη σερβίρετε σε μικρά μπολ μαζί με μια μπάλα παγωτό βανίλια στη μέση και, αν θέλετε, τη διακοσμείτε με φυλλαράκια δυό-σμου.
Καλή Επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Η Συνταγή από Ηλίας Μαμαλάκης
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.grYou might also Like ... ...
← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου