Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ποντς με σαμπάνια, ροδάκινο και τζίντζερ…
by Super Chef Ηλίας Μαμαλάκης !!!



Ένα υπέροχο ποτό με φρέσκα ροδάκινα , ιδανικό για τα τραπέζια με φίλους!!!

Υλικά:

•► 6 ροδάκινα λευκόσαρκα
•► 15 γρ. τζίντζερ φρέσκο, καλά ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
•► 2 μπουκάλια αφρώδες κρασί από τη Ρόδο
•► 3 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη (προαιρετικά)
•► 6 κορφούλες δυόσμο

Εκτέλεση:

Βάζετε στο γουδί τα κομματάκια του τζίντζερ και τα χτυπάτε μέχρι να λιώσουν. Τα βάζετε σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε με την άχνη ζάχαρη.

Καθαρίζετε τα ροδάκινα από τη φλούδα και τα κουκούτσια και τα κόβετε σε μικρούς κύβους. Τα βάζετε στο μπλέντερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός.

Σ’ ένα μεγάλο, ανοικτό μπολ ρίχνετε δύο θήκες παγάκια (περίπου 45 παγάκια), αδειάζετε το λιωμένο ροδάκινο και το τζίντζερ με τη ζάχαρη.

Ανακατεύετε και ρίχνετε μέσα το αφρώδες κρασί. Ανακατεύετε καλά, σκορπάτε από πάνω 4-5 κορφούλες δυόσμο και φέρνετε το μπολ στο τραπέζι.

Σερβίρετε στα ποτήρια με τη βοήθεια μιας κουτάλας της σούπας.


Καλή Επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!


Η Συνταγή από Ηλίας Μαμαλάκης/ Food styling: Tina Webb

Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη

You might also Like ... ...

← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :