Ένα υπέροχο ποτό καλωσορίσματος για τους καλεσμένους σας στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς- και ΟΧΙ μόνον!!!
Θα το σερβίρετε σε μεγάλη κανάτα, με κουτάλα σούπας και πολλά ποτήρια γύρω για να σερβίρονται οι καλεσμένοι σας μόνοι τους.
Σημειώστε ότι θα φτιάξετε το παντς λίγο προτού έρθουν οι καλεσμένοι σας. Εκτός από τα παρακάτω υλικά χρειάζεστε και άφθονα παγάκια.
Υλικά:   { Μερίδες για 12 άτομα }
•► 2 μπουκάλια αφρώδες ξηρό κρασί
•► 1 κρασοπότηρο μπράντι
•► 1 λίτρο φυσικό χυμό πορτοκαλιού
•► 4 μήλα
•► 2 αχλάδια
•► 1 κοφτό κουτ. του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα μήλα και τα αχλάδια και τα κόβετε σε μικρά κομματάκια.
Αδειάζετε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ τα δύο μπουκάλια αφρώδες ξηρό κρασί, προσθέτετε το μπράντι και ανακατεύετε.
Ρίχνετε το χυμό πορτοκαλιού και τα κομματάκια από τα φρούτα. Πασπαλίζετε με την κανέλα και ανακατεύετε.
Φέρνετε το μπολ στο σαλόνι και σερβίρετε το παντς σε κοντά ποτήρια του ουίσκι με τη βοήθεια μιας κουτάλας της σούπας.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
•► 2 μπουκάλια αφρώδες ξηρό κρασί
•► 1 κρασοπότηρο μπράντι
•► 1 λίτρο φυσικό χυμό πορτοκαλιού
•► 4 μήλα
•► 2 αχλάδια
•► 1 κοφτό κουτ. του γλυκού κανέλα
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα μήλα και τα αχλάδια και τα κόβετε σε μικρά κομματάκια.
Αδειάζετε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ τα δύο μπουκάλια αφρώδες ξηρό κρασί, προσθέτετε το μπράντι και ανακατεύετε.
Ρίχνετε το χυμό πορτοκαλιού και τα κομματάκια από τα φρούτα. Πασπαλίζετε με την κανέλα και ανακατεύετε.
Φέρνετε το μπολ στο σαλόνι και σερβίρετε το παντς σε κοντά ποτήρια του ουίσκι με τη βοήθεια μιας κουτάλας της σούπας.
Καλή Επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Η Συνταγή από Ηλίας Μαμαλάκης/ Food styling: Tina Webb
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.grYou might also Like ... ...
← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου