Για όσους προσέχουν τη γραμμή τους ή απλά αναζητούν ένα ανάλαφρο γλυκό για το καλοκαίρι, αυτό το trifle με Χειροποίητο Λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη Το Μάννα Τσατσαρωνάκη , είναι η ιδανική επιλογή.
Υλικά:   { Για 6-8 Μερίδες }
•► 1 πακέτο Χειροποίητο Λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη Το Μάννα Τσατσαρωνάκη
•► 400 γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
•► 1 κουτ. γλυκού στέβια
•► 200 γρ. ροδάκινα + 2 ακόμη ροδάκινα για τη διακόσμηση
•► κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας, για τη διακόσμηση
Εκτέλεση:
Κόβετε τα 200γρ. ροδάκινα σε χοντρές φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και τα βάζετε στο μπλέντερ με τη στέβια. Χτυπάτε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε στο μίγμα το τυρί κρέμα και χτυπάτε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Κόβετε τα 2 ροδάκινα που είχατε κρατήσει για τη διακόσμηση σε κομμάτια.
Σπάτε με τα χέρια τα λαδοκούλουρα χωρίς ζάχαρη σε μικρότερα κομμάτια.
Σε ένα βαθύ γυάλινο μπολ ή σε ατομικά γυάλινα μπολάκια, στρώνετε εναλλάξ λαδοκούλουρα, κρέμα και ροδάκινα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία, ώσπου να γεμίσει το μπολ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
Σερβίρετε διακοσμώντας με κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας.
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
•► 1 πακέτο Χειροποίητο Λαδοκούλουρο χωρίς ζάχαρη Το Μάννα Τσατσαρωνάκη
•► 400 γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
•► 1 κουτ. γλυκού στέβια
•► 200 γρ. ροδάκινα + 2 ακόμη ροδάκινα για τη διακόσμηση
•► κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας, για τη διακόσμηση
Εκτέλεση:
Κόβετε τα 200γρ. ροδάκινα σε χοντρές φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους και τα βάζετε στο μπλέντερ με τη στέβια. Χτυπάτε καλά μέχρι να πολτοποιηθούν. Προσθέτετε στο μίγμα το τυρί κρέμα και χτυπάτε ελαφρά, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Κόβετε τα 2 ροδάκινα που είχατε κρατήσει για τη διακόσμηση σε κομμάτια.
Σπάτε με τα χέρια τα λαδοκούλουρα χωρίς ζάχαρη σε μικρότερα κομμάτια.
Σε ένα βαθύ γυάλινο μπολ ή σε ατομικά γυάλινα μπολάκια, στρώνετε εναλλάξ λαδοκούλουρα, κρέμα και ροδάκινα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία, ώσπου να γεμίσει το μπολ. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
Δείτε το κάτωθι κατατοπιστικό Video... ...
Σερβίρετε διακοσμώντας με κεράσια ή άλλα φρούτα επιλογής σας.
Καλή Επιτυχία ~ Καλή σας Απόλαυση !!!
Η Συνταγή από OliveMagazine
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
olivemagazine.grYou might also Like ... ...
← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου