Disqus


***
SEARCHING THE BLOG

Loading




SEARCHING


Τελευταίες ... Αναρτήσεις

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ … ΣΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ !!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

...Δεν Ελπίζω Τίποτα, Δεν Φοβάμαι Τίποτα, Είμαι Ελεύθερος. ...Ζούμε Μόνοι, Πεθαίνουμε Μόνοι, Το Ενδιάμεσο Φωτεινό Σημείο Το Λέμε Ζωή. ...Ελευτεριά Θα Πει Να Μάχεσαι Στη Γης Χωρίς Ελπίδα. ...Θεός Θα Πει Να Κυνηγάς Θεό Στον Αδειανόν Αγέρα. ...Ολάνθιστος Γκρεμός Της Γυναικός Το Σώμα. ...Πιο Δυνατή Η Ψυχή Από Την Ανάγκη, Και Δε Συχωρνάει. ...Τι Θα Πει Λεύτερος; Αυτός Που Δεν Φοβάται Το Θάνατο. ...Ότι Δεν Συνέβη Ποτέ, Είναι Ότι Δεν Ποθήσαμε Αρκετά. ...Αλίμονο Σε Όποιον Ζει Στην Έρημο Και Θυμάται Του Κόσμου. ...Αγωνιζόμαστε Για Τα Άφταστα, Και Γι' Αυτό Ο Άνθρωπος Έπαψε Να Είναι Ζώο. ...Ο Αληθινός Χριστός Περιπατάει Και Αγωνίζεται Μαζί Με Τους Ανθρώπους. ...Τα Τετραθέμελα Του Κόσμου Τούτου: Ψωμί, Κρασί, Φωτιά, Γυναίκα. ...Έχεις Τα Πινέλα, Έχεις Τα Χρώματα, Ζωγράφισε Τον Παράδεισο Και Μπες Μέσα. ...Η Πετρά, Το Σίδερο, Το Ατσάλι Δεν Αντέχουν. Ο Άνθρωπος Αντέχει. ...Αν Μια Γυναίκα Κοιμηθεί Μόνη, Ντροπιάζει Όλους Τους Άντρες. ...Ω Πολυφίλητο Κορμί, Το Πιο Κρυφό ‘Σαι Μονοπάτι. ...Η Στερνή Η Πιο Ιερή Μορφή Της Θεωρίας Είναι Η Πράξη.

*

Έλληνες γρηγορείτε ~ Εάλω η πατρίδα μας .!!!

*

ΥΠ' ΟΨIΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!!


«Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.

Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.

Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...

Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.

Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».

"Μίλαν Κούντερα" (Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

*

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Η Ενημέρωση Έρχεται Κοντά σας !!!

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Μπρουσκέτα με πελτέ και λουκάνικο Τρικάλων
πασπαλισμένη με θυμάρι...
by Super Chef Ηλίας Μαμαλάκης !!!



Ένα γρήγορο και Θεϊκό & και πολύ νόστιμο snack , που μυρίζει Ελλάδα !!!

Υλικά:   { Για 6 Μερίδες }

•► 6 φέτες από χωριάτικο καρβέλι
•► 6 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
•► 300 γρ. λουκάνικο Τρικάλων
•► 2 κουτ. σούπας θυμάρι
•► 12 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
•► 3 κουτ. σούπας κάππαρη
•► 2 ματσάκια ρόκα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Ξεπλένετε την κάππαρη σε κρύο νερό για να φύγει η πολλή αλμύρα. Την ακουμπάτε σε ένα ξύλο κοπής και την ψιλοκόβετε προσέχοντας μην τη διαλύσετε. Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά την ψιλοκομμένη κάππαρη, τον πελτέ και το ελαιόλαδο μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

Κόβετε το λουκάνικο σε λεπτές ροδέλες. Το ψήνετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς να προσθέσετε άλλα λιπαρά μέχρι να ροδοκοκκινίσει και από τις δύο πλευρές.

Ψήνετε και τις φέτες του ψωμιού στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές.


Τις βγάζετε και, όσο είναι ακόμα ζεστές, τις αλείφετε με το μίγμα πελτέ και ελαιόλαδου. Μοιράζετε πάνω τους τις ροδέλες του λουκάνικου, πασπαλίζετε με λίγο θυμάρι και σερβίρετε σε πιατέλα διακοσμώντας με φρέσκα φυλλαράκια ρόκας.


Καλή Επιτυχία ~ Καλή σας όρεξη !!!


Η Συνταγή από Ηλίας Μαμαλάκης/ Food styling: Tina Webb

Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη

You might also Like ... ...

← ← ← { Πατήστε αυτό το κομβίο }
olivemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :