Αυτά τα ψητά ροδάκινα γίνονται τόσο εύκολα και.. γρήγορα !!!
Υλικά:
•► 5-6 τεμ. Ροδάκινα
•► 1 & ½ κουτάλι της σούπας Ζάχαρη
•► 5-6 κουταλιές της σούπας Κρασί κόκκινο
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα ροδάκινα, βγάζουμε τα κουκούτσια προσεκτικά με μαχαίρι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
Προσθέτουμε στο καθένα ζάχαρη και από 1 κουτάλι της σούπας κρασί.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).
Τα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν.
Είναι έτοιμα για σερβίρισμα ενώ συνοδεύονται πολύ ωραία με παγωτό βανίλια !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
chefoulis.gr
•► 5-6 τεμ. Ροδάκινα
•► 1 & ½ κουτάλι της σούπας Ζάχαρη
•► 5-6 κουταλιές της σούπας Κρασί κόκκινο
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα ροδάκινα, βγάζουμε τα κουκούτσια προσεκτικά με μαχαίρι και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
Προσθέτουμε στο καθένα ζάχαρη και από 1 κουτάλι της σούπας κρασί.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12-15 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας).
Τα βγάζουμε από τον φούρνο κι αφήνουμε να κρυώσουν.
Είναι έτοιμα για σερβίρισμα ενώ συνοδεύονται πολύ ωραία με παγωτό βανίλια !!!
Καλή επιτυχία ~ ΚαλοΦάγωτα να σας είναι !!!
Σημείωση : Μετατροπές μον. Μαγειρ. & Συντομ/ίες κ.α. πατήστε... ΕΔΩ i , η’’ ΕΔΩ ii , Αναλογία στέβιας με ζάχαρη
chefoulis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου